Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazeníalebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovaniado svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej nadodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viacako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúcena seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobkymäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinovoua veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale)okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené,chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku.
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko - kuchynská úprava, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové stehno - kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Hovädzie zadné - kuchynská úprava, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Hovädzí roštenec - kuchynská úprava, býk, kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie stehno - kuchynská úprava, orech, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracie stehná - kuchynská úprava, celé, chladené, nevykostené, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kurací stehenný plátok - chladené, bez kosti a kože, ružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Morčacie prsia - kuchynská úprava, chladené bez kostí, bez kože, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Morčací stehenný plátok, chladené, bez kosti a kože, ružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracie prsia - kuchynská úprava, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Hovädzia falošná sviečková kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Hovädzia pravá sviečková kuchanská úprava bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Teľacie karé kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Teľacie rezne kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Teľací vrchný šál kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Morčacie stehno s kosťou kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Králičie stehno kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Daniel vrchný šál kuchynská úprava, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Párková klobása - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Párky - čerstvé, podiel masa min. 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Šunka dusená - čerstvá, podiel masa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Slanina - bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Udené plece - čerstvé, bravčové, bez kosti, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Klobása bravčová - čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Bravčová pečeň - chladená, bez kosti, kože, bledoružovej farby, bez krvných zrazenín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 2 | 0,00 | 0% | EUR | 18. Júl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.