Obstarávanie

Mäso a mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Materská škola, Palárikova 22, Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
21 026,00
Konečná suma(Bez DPH):
0,00
Zaplatené:
0%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15100000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
Celok
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazeníalebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavéčasti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovaniado svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej nadodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viacako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúcena seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výrobkymäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinovoua veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale)okrem povinných údajov musí byť označenie referenčnýmčíslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené,chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale)okrem povinných údajov musí byť označenie kódomdodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované azabité na deklarovanom bitúnku

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných šliach, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové pliecko - chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové pliecko, kuchynská úprava, bez kostí, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno - chladené bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, kuchynská úprava, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledoružovej farby, orech, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Divina, kuchynská úprava, bez kosti, bez mastných šliach, bledočervenej farby, stehno z daniela, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné - chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8.Hovädzie zadné- kuchynská úprava, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, bledočervenej farby, biely tuk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Hovädzia falošná sviečková, kuchynská úprava, bez kosti, chudé, bledočervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Hovädzí roštenec - býk, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Hovädzí roštenec - kuchynská úprava, bez kostí, bez mastných častí, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, býk, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kuracia pečeň - chladená, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie stehná - chladené, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 190, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kurací stehenný rezeň, chladený, bez kosti, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 90, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kurča, chladené, bledoružovej farby, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Morčacie prsia, chladené bez kostí, bez kože, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Teľacie stehno, kuchynská úprava, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, spodný šál, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Teľacie stehno, kuchynská úprava, bez kosti, bez kože, bez mastných časti, orech, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Párky, čerstvý podiel masa 80%, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Šunková saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Mäkká saláma, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 80, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Šunka dusená, čerstvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25. Klobása bravčová, čerstvá, údená, podiel mäsa min. 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Oškvarky, čerstvé, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Bravčová pečeň, chladená, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
MASO J+L, s.r.o. 1 0,00 0% EUR 13. Júl 2023 355594

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.