Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné, voľné, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Teľacie stehno, voľné, chladené bez kosti, bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 140, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzí roštenec, voľné, chladené, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, svetločervenej farby, chladené, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Morčacie prsia, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 600, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kurča, voľné, čistené, pitvané bez drobkov, trieda A, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kuracia pečeň, voľné, chladená, čerstvá, opracovaná, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Bravčové stehno, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 800, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové pliecko, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčové karé, voľné, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11 Králičie mäso, voľné, chladené, bez hlavy a drobkov SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčová klobása, voľná, údená, gazdovská, domáca, chladená, čerstvá, podiel mäsa 80%, obsah soli nižší ako 4,0g/100g výrobku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Saláma suchá, voľná, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 10, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Šunka dusená, voľná, min. 95% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Slanina, voľná, bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kuracie stehná voľné celé s kosťou a kožou, kalibrované 180 - 260 g, trieda A, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Roštenka z daniela, voľné, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Stehno z daniela, voľné, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, kuchynská úprava, SK, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Párky, voľné, min. 80% mäso, čerstvé, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
HOKO spoločnosť s ručením obmedzeným | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 11. November 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.