Technické vlastnosti: Kvalitatívne podmienky:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: I. akostná trieda výberovej kvality, charakteristická farba, chuť, bez poškodenia, hniloby, plesní, neorezaná, nezvädnutá., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné skoré, Hodnota / charakteristika: zberané pred dosiahnutím úplnej zrelosti, s ľahko sa olupujúcou šupkou.; Technické vlastnosti: Zemiaky konzumné neskoré:, Hodnota / charakteristika: určené po úprave na ľudskú spotrebu, zdravé, na reze svetložltá až žltá farba; Technické vlastnosti: - bez nadmernej povrchovej vlhkosti, cudzej vône a chuti, bez hnedých, šedých, modrých alebo čiernych škvŕn pod šupkou, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - nedeformované, nenaklíčené, nenamrznuté a nepopraskané, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - nesmú byť napadnuté chorobou, plesňou, hnilobou alebo inak poškodené, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - nesmú byť zelené na viac ako 1/8 povrchu, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - nesmú byť s cudzími prímesami ako zemina, kamene, vňať, klíčky, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zelenina:, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Mrkva neskorá – voľná,, Hodnota / charakteristika: balená 10 kg; Technické vlastnosti: Petržlen neskorý – voľný, Hodnota / charakteristika: 5-10 kg v balení; Technické vlastnosti: Zeler, Hodnota / charakteristika: bulva – voľný, 10 kg v balení; Technické vlastnosti: Kaleráb mladý –, Hodnota / charakteristika: kusový, s vňaťou, nesmie byť drevnatý; Technické vlastnosti: Koreňová zelenina, Hodnota / charakteristika: musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez viditeľnej hniloby alebo plesní, nezmenenej farby. Musí byť očistená, nenapadnutá škodcami alebo chorobami, mechanicky nepoškodená a neorezaná.; Technické vlastnosti: Listová zelenina, Hodnota / charakteristika: musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez viditeľnej hniloby a plesní, nenapadnutá škodcami.Musí byť bez prímesí zeminy a zbytočne nepremokrená; Technické vlastnosti: Karfiol –, Hodnota / charakteristika: primerane veľký priemer 10-15 cm, sviežeho vzhľadu, bielej farby, bez známok hniloby a plesní; Technické vlastnosti: Cibuľa suchá – 5-10 kg v balení, Hodnota / charakteristika: - bez hniloby a plesní, mechanicky nepoškodená, nevyrastená- dobre suchá; Technické vlastnosti: Cesnak voľný, Hodnota / charakteristika: – suchý, vyzretý, bez hniloby a plesní, charakteristickej pevnosti, nevyrastený; Technické vlastnosti: Plodová zelenina, Hodnota / charakteristika: musí byť čerstvá, sviežeho vzhľadu, bez hniloby a plesní, nenapadnutá škodcami, charakteristickej farby, vône a chuti. Musí byť očistená, mechanicky nepoškodená, dostatočne zrelá; Technické vlastnosti: Čerstvé ovocie, Hodnota / charakteristika: musí byť zdravé, technologicky dostatočne zrelé, bez viditeľnej hniloby a plesní, charakteristickej pevnosti, vône, chuti, sviežeho vzhľadu, nenapadnuté škodcami, mechanicky nepoškodené.
Technické vlastnosti: Cesnek, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Cibuľa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 600; Technické vlastnosti: Cibuľka zväzky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Chren voľný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kaleráb, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Karfiól, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Kapusta hlávková biela voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Mrkva voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Paprika zelená PCR, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Paprika červená kápia, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Petržlen voľný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Petržlen nový s vňaťou zväzok, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pór, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Paradajky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Redkvička červená zväzky, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 30; Technické vlastnosti: Šalát hlávkový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Uhorky zelené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Zeler voľný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Zemiaky nové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 6000; Technické vlastnosti: Zemiaky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12000; Technické vlastnosti: Kel listový voľný, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Paprika žltá mäsitá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Paprika zelená mäsitá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Kapusta čínska, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Šalát ľadový, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Šampiňóny čerstvé voľné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Tekvica Hokkaido, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 130; Technické vlastnosti: Kapusta hlávková červená voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Cuketa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Paštrnák, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Grepy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 20; Technické vlastnosti: Jablká, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Mandarinky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Banány, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10; Technické vlastnosti: Pomaranče, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 250; Technické vlastnosti: Citróny, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 120
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
PAM fruit s.r.o. | 2 | 18 000,00 | 0% | EUR | 16. December 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.