Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3.; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažúce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené štátnou potravinou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: voľné, čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Hovädzie zadné z mladých býčkov, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Hovädzia roštenka, mladý býk, voľná, chladená, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Teľacie stehno, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, spodný šál, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Teľacie stehno, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Teľacie karé, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, svetločervenej farby, biely tuk, orech, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Morčacie prsia, voľné, chladené, bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Morčacie stehno, voľné, chladené, bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kuracie prsia, voľné, chladené, bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 580, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracie stehná, voľné, chladené, bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kuracie stehná, voľné, chladené, s kosťou a kožou, kalibrované 180g, 200g ,220g, 240g, 260g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kurča, voľné, bez drobkov, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Kuracia pečeň, chladená, voľná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčové stehno, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 250, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Bravčové stehno, voľné, chladené, bez kosti, bez kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 550, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Bravčové pliecko, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčové pliecko, voľné, chladené, bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Bravčové karé, voľné, chladené, bez kosti, bez mastných šliach, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Bravčová pečeň, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Králik chrbát, bez kosti, chladené, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Králik, zadné stehná, bez kosti, chladené, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Daniel chrbát, bez kosti, chladené, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Daniel stehno, bez kosti, chladené, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 24. Párková klobása, chladená, čerstvá, min. 80% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 25.Párky bravčové, chladené, čerstvé, min. 80% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 26. Bravčová klobása, údená, gazdovská, čerstvá, min. 80% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 27. Šunka dusená, chladená, krájaná, min. 80% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 28. Šunková saláma, krájaná, chladená, čerstvá, min. 80% mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 29. Slanina bravčová, údená, bez kože, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 30. Údená krkovička, bez kosti, čerstvá, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 31. Údené stehno, bez kosti, čerstvé, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 32. Údené karé, bez kosti, čerstvé, vákuový obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 31. Máj 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.