Obstarávanie

Mobilný terminál pre overovanie vstupeniek


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenské národné divadlo
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
10 440,00
Konečná suma(Bez DPH):
6 180,55
Zaplatené:
59.2%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30213500-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
položka
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Zariadenie - vreckové počítače sú určené na komunikáciu  s inými elektronickými zariadeniami prostredníctvom rozhrania BLuetooth a wifi.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: 1. vreckové počítače -  funkcia a účel použitia :, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zodolnený PDA („personal digital assistant“), nazývaný aj ako vreckový počítač, je zariadenie s dotykovou obrazovkou, ktoré sa so svojím softvérovým vybavením v mnohom správa ako stolový počítač (PC) alebo prenosný počítač (notebook), ibaže svojimi kompaktnými rozmermi a vyhotovením je použiteľný aj v podmienkach a prostredí, kde klasický PC alebo notebook nie je možné použiť., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Zariadenie je zároveň schopné komunikovať s inými elektronickými zariadeniami prostredníctvom rozhrania Bluetooth a wifi, pričom s vhodným softvérovým vybavením tak vytvára výborné podmienky na prenos, spracovanie, vyhodnotenie a uchovávanie informácií a dát nutných na úspešné splnenie zadaných úloh.Zariadenie musí byť svojím prevedením odolné voči nárazom., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Technické parametre :, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Rozlíšenie hlavného fotoaparátu / kamery aspoň 12MP, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Rozlíšenie vedľajšieho fotoaparátu / kamery aspoň 2MP, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Kapacita interného úložiskaVeľkosť displeja: Aspoň 5'' dotykový displej, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Funkčné tlačidlo z bočnej strany na skenovanie, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Gorilla Glass 5 alebo iné odolné vyhotovenie proti rozbitiu displeja, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - odolnosť na pád z aspoň 1,3m na betón pri izbovej teplote, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - pamäť aspoň 3GB RAM, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - čítačka QR/čiarových kódov Honeywell S0703 Slim Imager (1D/2D barcode symbologies) alebo ekvivalent, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - WiFi5 alebo WiFi6, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - LTE - vrátane slotu na kartu SIM, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Bluetooth: Áno, Bluetooth 5.0vrátane systému uchopenia na na ruku (napríklad tzv. strap napr. na suchý zips), Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Výkon batérie: aspoň 4000 mAh, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - NFC:  áno, Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: - Operačný systém: Android 11 a vyššíVrátane nabíjacej staniceVrátane systému uchopenia na na ruku (napríklad tzv. strap napr. na suchý zips)  Referenčný produkt  : HONEYWELL SCANPAL EDA52, Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: 1. vreckové počítače, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
KODYS SLOVENSKO, s r.o. 4 7 416,67 20% EUR 25. Júl 2022 350862

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.