Obstarávanie

Stroj na zrezávanie krajníc ( fréza na krajnice ) - nový, nepoužívaný


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Regionálna správa a údržba ciest Nitra a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
49 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
40 833,33
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16810000-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kus
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Stroj na zrezávanie krajníc ( fréza na krajnice ) zariadenie určené k odstraňovaniu nánosu zeminy na krajniciach vozoviek. S odhadzovaním odfrézovaného materiálu do okolitého priestoru.; Stroj ( fréza na krajnice ) určený pre montáž do zadného TBZ ( kat. II. alebo III.) traktora zodpovedajúceho výkonovým a hmotnostným parametrom. ( Min. výkon motora traktora cca 100 kW pri pracovných otáčkach. Celková povolená hmotnosť traktora min. 8 500 kg. Vybavenie traktora plazivými pracovnými rýchlosťami ); Stroj ( fréza na krajnice ) musí byť univerzálny a frézovacia hlava na krajnice musí byť ľahko zameniteľná za ďalšie pracovné hlavy, ako je: hlava na renovácie krajnice; hlava na zhutnenie krajnice; drážkovacia hlava, ťažká mulčovacia hlava apod.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: pravostranný systém práce, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: regulované odhadzovanie zeminy rovnomerne na plochu priľahlú vozovke a do okolitého priestoru, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: plynulá zmena šírky pracovného záberu ovládaná hydraulicky z kabíny vodiča, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: stabilný rám s pojazdovými oceľovými valčekmi, s uchytením do trojbodového závesu odstavnými nohami, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: pohon od zadného vývodového hriadeľa traktora, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: integrovaná voľnobežka – zabraňujúca točeniu frézy pri presune , alebo prestoji, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: frézovací rotor s vymeniteľnými nožmi, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: zadná stieracia lišta a vnútorné lišty (vodiace a trecie prvky) z ocele min. HARDOX 400, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: elektrohydraulické ovládanie z kabíny traktora s funkciami ovládanými cez joystick (minimálne regulácia vzdialenosti odhozu frézovaného materiálu, prestavenie sklonu frézy vo vertikálnej rovine, prestavenie šírky záberu, nastavenie hĺbky záberu), Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: horná, hydraulicky plynule polohovateľná usmerňovacia klapka s ochrannou reťazovou clonou, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: rám s koncovými združenými svietidlami LED z pozinkovaného, alebo nerezového plechu, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: stroj musí byť dodaný vrátane kĺbového pohonného hriadeľa vybaveného strižnými kolíkmi, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: výstražné šrafovanie a piktogramy na stroji, Hodnota / charakteristika: požaduje sa; Technické vlastnosti: bezpečnostný systém podľa platných noriem EU, Hodnota / charakteristika: požaduje sa

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: šírka frézovacieho rotora, Jednotka: mm, Minimum: 1 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: priemer frézovacieho rotora s osadenými nožmi, Jednotka: mm, Minimum: 750, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: pracovná rýchlosť v rozsahu, Jednotka: km/hod, Minimum: 1, Maximum: 4, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: zdvíhanie a spúšťanie z transportnej polohy hydraulicky z kabíny vodiča v rozsahu, Jednotka: stupeň, Minimum: 90, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hmotnosť stroja, Jednotka: kg, Minimum: 1 800, Maximum: , Presná hodnota:

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
KOBIT - SK, s.r.o. 1 49 000,00 20% EUR 30. Jún 2022 346573

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.