Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku, dodávka v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenej na dodanom tovare neuplynula viac ako 1/5
Technické vlastnosti: 1. "Hovädzie zadné - z mladých býčkov" chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 350, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. "Hovädzie zadné - z mladých býčkov" chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Teľacie stehno, chladené bez kosti bez kože, bez mastných častí, biely tuk, svetločervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Morčacie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Kuracie prsia, chladené bez kosti, bež kože, bledoružovej farby, opracované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 580, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Kuracie stehná, chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Kurča, chladené, bez drobkov, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Kuracia pečeň, chladené, bez kosti a kože, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Bravčové stehno, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, orech,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 280, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Bravčové stehno KÚ, chladené bez kosti, bež kože, bez mastných častí, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Bravčové pliecko KÚ, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Bravčové pliecko, chladené bez kosti, bez kože, bledoružovej farby,, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Bravčové karé, chladené bez kosti, bez mastných šliac, bledoružovej farby, kuchynská úprava, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 210, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Bravčová pečeň, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Párková klobása, chladená, čestvá, podiel mäsa min 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Párky bravčové, chladená, čestvá, podiel mäsa min 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Bravčová klobása, údená gazdovská, domáca, chladená, čestvá, podiel mäsa min. 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 40, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunka dusená, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Šunková saláma, min. 80% mäso, chladená, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Slanina, bravčová, údená, bez kože, voľná, čerstvá, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 35, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Údená krkovička, čerstvá, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 45, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Údené stehno čerstvé, bravčové bez kosti, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Údené karé čerstvé, bravčové bez kosti, vak.obal, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 4 | 0,00 | 0% | EUR | 23. Máj 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.