Dodávka mäsa a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: obsah soli pri mäkkých mäsových výrobkoch musí byť nižší ako 2,5 g/ 100 g výrobku a pri trvanlivých mäsových výrobkoch menej ako 4,0 g/ 100 g výrobku, min podiel mäsa 80%; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov - krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Bravčové karé b. k., Kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez mastných šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece KU, Kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 420, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece b.k., Bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno, Bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno KÚ, Kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby KÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka b. k., Chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné b. k., Bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 890, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné b. k.KÚ, Kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tukKÚ, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása bravčová, Bravčové mäso min 80%, so zníženým obsahom soli, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia pečeň, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia b.k., chladené , nekalibrované, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 960, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča, chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia b. k., chladené, bez kosti a kože, bez glazúry,nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 320, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Párky, voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Šunkový salám, Bravčové mäso min 66%, hovädzie mäso min 5%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slanina údená, Bravčová slanina s kožou, prerastaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 85, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka, Bravčové stehno bez kosti min 70%, bez lepku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie stehno, Chladené medzi +3 až +5C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3%tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 220, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Teľacie karé b.k., Chladené medzi +3 +5 C,bez kosti,kuchynská úprava,chudé do 3% tuku,bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená stehno, čerstvé, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 23, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 5. Máj 2022 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.