dodávka potravín na prípravu jedál pre zariadenie sociálnych služieb
Technické vlastnosti: mäso, Hodnota / charakteristika: voľné čerstvé, opracované, chladené a vákuovo nebalené; Technické vlastnosti: mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky : po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné krvavé časti cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: Hovädzie mäso bez kostí predné, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1 100; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso bez kostí, zadné k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 700; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso bez kostí, falošná sviečkovica k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 530; Technické vlastnosti: Bravčové plece, bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1350; Technické vlastnosti: Bravčové koleno zadné, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 70; Technické vlastnosti: Bravčové kare bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 180; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kosti, k.ú., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 230; Technické vlastnosti: Bravčové mäso údené (karé - krkovička), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 160; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik údený bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Kurča mrazené 1400g - 1500g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Kuracie prsia chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Kuracie žalúdky, srdcia (mrazené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 40; Technické vlastnosti: Kuracie stehno kalibrované 240 g, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1800; Technické vlastnosti: Kuracia pečeň mrazená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované 240 g, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Viera Šrobová | 5 | 0,00 | 0% | EUR | 24. Apríl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.