Dodávka chladenej hydiny na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: bez cudzieho zápachu a cudzej príchute, bez krvných podliatín a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: čerstvé, nie mrazené ani rozmrazené mäso, bez prívlastkov krehčené, šťavnaté, solené, mäsový prípravok
Technické vlastnosti: Kuracie prsia ; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby farby, opracované; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurací stehný plátok,; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez kosti a kože, bez zmeny farby, opracované; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 450, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná s. k.; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené, kalibrované 180 gr,200gr,220,240,260 gr s kosťou a kožou, bez zmeny farby; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná s. k.; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené s kosťou a kožou nekalibrované, ; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sliepka chladená; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez drobkov, bez zmeny farby; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča ; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez drobkov, bez zmeny farby; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia štvrť; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené, s kosťou a kožou, bez zmeny farby; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia pečeň; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladená, čerstvá, bez zmeny farby; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacie prsia; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené s kožou bez kosti, čerstvé; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacia masť; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: čerstvá; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie stehná b..k. a kože; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia; BALENIE: voľné; POŽADOVANÉ ZLOŽENIE: chladené bez kosti a kože, bledoružovej farby, opracované; MIN. DOBA TRVANLIVOSTI: 48 hodín, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 12. Apríl 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.