Dodávka mäsa z jatočných zvierat, hydiny a mäsových výrobkov na prípravu jedál do školskej kuchyne.
Technické vlastnosti: Mäso, Hodnota / charakteristika: kvalita čerstvosti mäsa nesmie javiť znaky: po rozmrazení alebo zmrazení, obsahovať pridanú vodu, mastné, krvavé časti, cudzieho zápachu, neprirodzenej farby, napichovania do svaloviny; Technické vlastnosti: Mäso a mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: dodávať v lehote, v ktorej z doby spotreby vyznačenom na dodacom liste, faktúre alebo na obale mäsa neuplynula viac ako 1/3; Technické vlastnosti: Mäsové výrobky, Hodnota / charakteristika: nesmú obsahovať konzervačné látky, zahusťovadlá viažuce na seba vodu, múku, škrob, ktoré pri procese výroby mäsových výrobkov nie sú schválené Štátnou potravinovou a veterinárnou správou SR; Technické vlastnosti: Mäso hovädzie, Hodnota / charakteristika: pri dodávke hovädzieho mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie referenčným číslom a údajom o krajine, kde bolo zviera narodené, chované a zabité na deklarovanom bitúnku; Technické vlastnosti: Mäso bravčové, kuracie a morčacie, Hodnota / charakteristika: pôvod mäsa - pri dodávke mäsa na dodacom liste (obale) okrem povinných údajov musí byť označenie kódom dodávky a údajom o krajine, kde bolo zviera chované a zabité na deklarovanom bitúnku
Technické vlastnosti: 1. Bravčové karé, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez mastných šliach, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 197, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Bravčové plece, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Bravčové plece, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Bravčové stehno, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5. Bravčové stehno, orech, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bledoružovej farby, bez kože, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 1200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Hovädzia roštenka, chladené medzi +3 až +5 C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3 % tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Hovädzie zadné, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Hovädzie zadné, kuchynská úprava, bez kostí, čerstvé, chladené medzi +3 až +5 C, bez mastných častí, bledočervenej farby, čisto biely tuk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Klobása bravčová, bravčové mäso min 80 %, so zníženým obsahom soli, bezlepková, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Kuracia pečeň, chladená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Kuracie prsia bez kostí, chladené , nekalibrované, svetloružovej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 650, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Kurča, chladené, bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Morčacie prsia, chladené, bez kosti a kože, bez glazúry, nekalibrované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Kuracie stehná, chladené, kalibrované, balenie 180 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 180, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Kuracie stehná, chladené, kalibrované, balenie 200 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 136, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Kuracie stehná, chladené, kalibrované, balenie 220 g, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Párky, voľné, podiel mäsa min.80%, bezlepkové, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 70, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šunkový salám, bravčové mäso min 66 %, hovädzie mäso min 5 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Slanina údená, bravčová slanina s kožou, prerastaná, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 85, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Šunka, bravčové stehno bez kosti min 70 %, bez lepku, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 21. Teľacie stehno, chladené medzi +3 až +5 C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 22. Teľacie karé, chladené medzi +3 +5 C, bez kosti, kuchynská úprava, chudé do 3% tuku, bledočervenej farby, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 23. Údené stehno, čerstvé, bez kosti, zasolené, zaúdené, bez chemických prísad, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 23, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
MASO J+L, s.r.o. | 3 | 0,00 | 0% | EUR | 2. Jún 2023 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.