Obstarávanie

Hlbokomraziaci box a laboratórna analytická váha


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 670,00
Konečná suma(Bez DPH):
9 708,00
Zaplatené:
83.18%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42513100-6
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
kompletný predmet zákazky
Množstvo:
1.0000
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

1. Na uskladnenie laboratórnych vzoriek pri ultranízkej teplote. Na váženie.; 2. Vertikálne vyhotovenie hlbokomraziaceho boxu.; 3. Vonkajšie hlavné dvere hlbokomraziaceho boxu:- maximálne 1-krídlové,- vnútorná izolácia dverí z PU peny s hrúbkou minimálne 11,3 cm,- obvodová izolácia dverí aspoň trojitá,- s uzamykateľnou ergonomickou kľukou, obsluha kľuky možná jednou rukou,- s vyhrievaným tlak-vyrovnávacím portom umožňujúcim skoré opätovné otvorenie dverí.; 4. Riadiaca jednotka hlbokomraziaceho boxu:- jednoduchá a intuitívna obsluha tlačidlami,- mikroprocesorový ovládač,- zaznamenáva a monitoruje údaje o teplote a udalostiach prevádzky,- na LED displeji zobrazuje aktuálnu teplotu v komore,- výstup na vzdialený (externý) alarm (30 VDC, 2 A); svorkovnica alarmu v konfigurácii NO/NC/COM, umiestnená na zadnej stene hlbokomraziaceho boxu,- akustická a vizuálna signalizácia chýb;; - samostatná LED indikácia horúceho chladiča,- samostatná LED indikácia privysokej/prinízkej teploty,- tlačidlo na stíšenie zvukového poplachu,- funkcia uzamknutia tlačidiel riadiacej jednotky.; 5. Konštrukcia hlbokomraziaceho boxu:- minimálne dva vzduchom chladené nízkorýchlostné kompresory,- technológia recyklácie vytvoreného tepla znižuje spotrebu energie a predlžuje životnosť boxu,- steny boxu s PU izoláciou hrubou minimálne 12,6 cm,- funkcia využitia tepla: zrecyklované prebytočné teplo z kompresora zahrieva tesnenie hlavných dverí, čím bráni tvorbe ľadu na tesnení a umožňuje tak ľahké zatváranie/otváranie hlavných dverí boxu,- filter kondenzátora umiestnený v prednej spodnej časti boxu, pre ľahký prístup pre kontrolu,čistenie a/alebo výmenu;; - minimálne dva porty s priemerom aspoň 25mm umiestnené na vrchnej strane boxu,- povrch z elektrogalvanizovanej ocele, protibakteriálna povrchová úprava,- možnosť umiestniť do komory 4-etážové zásuvkové úložné moduly z nehrdzavejúcej ocele,- 4 výškovo nastaviteľné nožičky boxu + 4 transportné kolieska.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Napájanie:, Hodnota / charakteristika: 230 VAC, 50 Hz; Technické vlastnosti: Spotreba energie:, Hodnota / charakteristika: max. 14,2 kWh/deň; Technické vlastnosti: Hladina hluku:, Hodnota / charakteristika: max. 61,9 dBA; Technické vlastnosti: Príslušenstvo:, Hodnota / charakteristika: veľkokapacitný 2-etážový kartónový kryobox s výklopným vekom, kapacita: 972 kusov kryoskúmaviek do priemeru 13mm a výškou max. 46mm;; Technické vlastnosti: Príslušenstvo:, Hodnota / charakteristika: kryobox má na prednej strane zásuvný držiak evidenčných kariet; minimálne 1 ks; Technické vlastnosti: Najväčšie prípustné vonkajšie rozmery boxu (šírka x hĺbka x výška):, Hodnota / charakteristika: 1251 x 947 x 1988 mm; Technické vlastnosti: Rozsah nastaviteľnej teploty v komore boxu minimálne v rozmedzí:, Hodnota / charakteristika: od -45 °C do -85 °C; Technické vlastnosti: Objem komory:, Hodnota / charakteristika: najmenej 712 litrov; Technické vlastnosti: Konštrukčný materiál komory:, Hodnota / charakteristika: nehrdzavejúca oceľ, kúty komory zaoblené pre lepšie čistenie; Technické vlastnosti: Minimálne 5 samostatných vnútorných dvierok komory (materiál dvierok):, Hodnota / charakteristika: nehrdzavejúca oceľ, dvierka demontovateľné kvôli jednoduchšej údržbe, magnetická aretácia jednotlivých dvierok).; Technické vlastnosti: Minimálne 4 oceľové polohovateľné police:, Hodnota / charakteristika: každá polica nosnosť aspoň 89 kg.; Technické vlastnosti: Doba zohriatia komory:, Hodnota / charakteristika: z teploty -80°C na teplotu -50°C v prípade výpadku napájania: minimálne 296 minút.; Technické vlastnosti: Vnútorné rozmery komory, minimálne:, Hodnota / charakteristika: 880 x 614 x 1298 mm.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Hlbokomraziaci box, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
Hermes LabSystems, s.r.o. 1 11 649,60 20% EUR 16. Február 2023 338436

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.