Obstarávanie

Audítorské služby v oblasti certifikácie systému environmentálneho manažérstva ISO 14001:2015 a systému manažérstva BOZP ISO 45001:2018


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
6 900,00
Konečná suma(Bez DPH):
5 750,00
Zaplatené:
83.33%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72225000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 117 a § 110 ZVO
Jednotka:
sub
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena bez DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Certifikácia systému manažérstva kvality pre oblasť zdravotníctva

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Predmetom tejto zmluvy je vykonanie nasledovných činností zo strany vykonávateľa auditu pre objednávateľa:, Hodnota / charakteristika: --; Technické vlastnosti: a), Hodnota / charakteristika: certifikačný audit na systém environmentálneho manažérstva podľa ISO 14001:2015 a systém manažérstva BOZP podľa ISO 45001:2018 (ďalej aj „certifikačný audit“; Technické vlastnosti: b), Hodnota / charakteristika: zabezpečenie vystavenia certifikátu systému environmentálneho manažérstva podľa ISO 14001:2015 a systému manažérstva BOZP ISO 45001:2018 (ďalej aj „certifikát“); Technické vlastnosti: c), Hodnota / charakteristika: dva kontrolné audity so zameraním na dodržiavanie podmienok systému environmentálneho manažérstva podľa ISO 14001:2015 a systému manažérstva BOZP ISO 45001:2018 (ďalej aj „kontrolné audity“); Technické vlastnosti: Základné informácie za účelom poskytnutia služieb, Hodnota / charakteristika: počet zamestnancov : 962; Technické vlastnosti: Základné informácie, Hodnota / charakteristika: Poskytovanie všeobecnej a špecializovanej ambulantnej starostlivosti, ústavnej starostlivosti, ústavnej zdravotnej starostlivosti, JZS, stacionárov, SVaLZ a ÚPS. Predaj liekov vo verejnej lekárni.; Technické vlastnosti: Základné informácie, Hodnota / charakteristika: Jedná sa o recertifikáciu už zavedeného systému manažérstva kvality; Technické vlastnosti: Základné informácie, Hodnota / charakteristika: Platnosť certifikátu - 3 roky; Technické vlastnosti: Vykonávateľ auditu vykoná audit v nasledovných etapách:, Hodnota / charakteristika: ---; Technické vlastnosti: a) certifikačný audit Audit 1. stupňa - jeho obsahom je vyriešenie otvorených otázok manažérskeho systému, posúdenie dokumentácie manažérskeho systému, naplánovanie vykonania auditu 2. stupňa Audit 2. stupňa - vykonanie auditu, zhodnotenie zavedenia dokumentácie manažérskeho systému do praxe a jej účinnosť, poukázanie na silné stránky a možnosti zlepšenia. Z certifikačného auditu vykonávateľ auditu vypracuje do 30 dní po jeho uskutočnení protokol z auditu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: b) prvý kontrolný audit - vykoná ho vykonávateľ auditu k optimalizácii manažérskeho systému v čase do jedného kalendárneho roka od dátumu ukončenia výkonu certifikačného auditu na mieste; v jeho rámci sa hodnotí účinnosť manažérskeho systému; z prvého kontrolného auditu vykonávateľ auditu vypracuje do 30 dní po jeho uskutočnení protokol z auditu., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: c) druhý kontrolný audit - vykoná ho vykonávateľ auditu k optimalizácii manažérskeho systému v čase do dvoch kalendárnych rokov od dátumu ukončenia výkonu certifikačného auditu na mieste; v jeho rámci sa hodnotí účinnosť manažérskeho systému; z druhéhokontrolného auditu vykonávateľ auditu vypracuje do 30 dní po jeho uskutočnení protokol z auditu., Hodnota / charakteristika:

Technická špecifikácia číselná

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
QSCert, spol. s r.o. 1 6 900,00 20% EUR 19. Apríl 2021 303208

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.