Dodávka mäsa a mäsových výrobkov
Technické vlastnosti: Množstvá potravín sú určené podľa súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zmeniť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá mäsa a mäsových výrobkov upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné; Technické vlastnosti: Množstvá jednotlivých druhov potravín slúžia pre potreby súťaže., Hodnota / charakteristika: dodávka tovaru bude realizovaná počas trvania zmluvného vzťahu na základe objednávok.
Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kosti - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, močing - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kosti, krk - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková - býk, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky predvarené chladené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 700, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička vykostená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 500, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 900, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová panenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Koleno bravčové zadné vykostené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené bravčové stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údené bravčové koleno zadné bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Dusená šunka bravčová, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Šunková saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok – napríklad Liptovská saláma, Jemná saláma a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Spišské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 120, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - napríklad Viedenské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 20, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok - kabanos, Slovenská točená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Mäkký mäsový výrobok –Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca bravčová tlačenka, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 15, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok - salámy - napríklad saláma Nitran, Malokarpatská, Lovecká a podobné tepelne neopracované salámy, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása domáca, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Údená slanina Gazdovská, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Škvarky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca jaternička, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca krvavnička, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 25, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové srdce, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
FEJES OTTO A SYN s.r.o. | 6 | 0,00 | 0% | EUR | 3. December 2020 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.