Obstarávanie

Mäsové výrobky


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
72 000,00
Konečná suma(Bez DPH):
31 250,00
Zaplatené:
43.4%
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15130000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Opcie:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Použitý postup:
§ 110 ZVO
Jednotka:
1 zákazka
Množstvo:
1.0
Počet uzavretých zmlúv:
1

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena s DPH

Opis obstarávania

Funkčná špecifikácia

Tovary na zabezpečenie hromadného stravovania.

Technická špecifikácia textová

Technické vlastnosti: Špekačky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 40, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=45; Technické vlastnosti: Bratislavské párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Jemné párky - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Domáca klobása - zákl.surovina bravčové mäso, , Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 60, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Súľovská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pogtonská klobása - zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 65, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=35; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR ­ 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Hodnota / charakteristika: Zbierka zákonov SR ­ 83/2016 Z. z. ; Technické vlastnosti: Šunková saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 55, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Parížska saláma -zákl.surovina bravčové mäso, hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: Najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 50, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=40; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM , Hodnota / charakteristika: brav.stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín.nesmie obsahovať vlákninu, škrob,ani rastlinné bielkoviny; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina hovädzie mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z. ), Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave - zákl.surovina bravčové mäso (Príloha č. 4 k vyhláške č. 83/2016 Z. z.) , Hodnota / charakteristika: Mechan.separ.mäso 0 %, najmenšie množstvo mäsa vo výrobku ( % hmot.)= 70, Najväčšie množstvo tuku vo výr.(% hmotn.)=20; Technické vlastnosti: Prosciutto-sušwná šunka , Hodnota / charakteristika: Bravčové stehno, Jedlá soľ, Konzervačná látka (dusičnan draselný), Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 131 g bravčového mäsa; Technické vlastnosti: bravčová masť škvarená, Hodnota / charakteristika: jedlý živočíšny tuk 100 %, bez syntetických konzervatov.

Technická špecifikácia číselná

Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ďallej len ZTŠ)– špekačky "Nariadenie rady (ES)č.509/2006"(žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 350; Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ZTŠ) – spišské párky "Nariadenie rady (ES)č.509/2006"(žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 800; Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ZTŠ) – lovecký salám "Nariadenie rady (ES)č.509/2006" ( žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Zaručené tradičné špeciality (ZTŠ) – liptovský salám "Nariadenie rady (ES)č.509/2006"( žiadne náhrady), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Úd. bravčový bok b.k. - gazdovská slanina, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údené lahôdkové karé b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údené bravčové plece rolované, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údená krkovička b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Úddené. super rebro s k. tepelné opracované solené mäso-údené, obsah mäsa min.88% brav bok s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 400; Technické vlastnosti: Bavorské údené zádné koleno s kosťou tepelné opracované solené mäso-údené, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Údené koleno zadné s kosťou a kožou, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Údená slanina b.k., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Oravská slanina 80/20 , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Anglická slanina 80/20 , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Špekačky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Jemné párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Viedenské párky minim.podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Debrecínske párky, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Bravčové párky min.podiel mäsa 90% , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 300; Technické vlastnosti: Bravčové párky so syrom min.podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Súľovská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Domáca klobása min.podiel mäsa 60%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Bravčová klobása min.podiel mäsa 90%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Pohronská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Bratislavská klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Gombasecká klobása, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková saláma , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Parížska saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Mäkké mäsové výrobky – kabanos, cesnaková a pod., Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Ćingovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Inovecká saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Stražovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Turistická saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Prešovská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Vysočina saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne TOV – Tatranská saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV údený – Malokarpatská saláma v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Hornád, Nitran saláma, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopracované MV – Kráľovský uherák bravčové a hov. mäso obsah mäsa, v 100 g výrobku vyrobené zo 135 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Trvanlivé tepelne neopraccované MV – údený Chorizo saláma obsah mäsa na 100 g hotového výrobku min. použ.140 g mäsa, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Hhydinová tlačenka - varený mäsový výrobok , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Tlačenka guranska bravčová obsah mäsa min. 74%,obal plátnený šitý varený mäsový výrobok, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Tlačenka bravčová údená, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Jaternice - varený mäsový výrobok , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 150; Technické vlastnosti: Pražská šunka špeciál tepelne OSM – , brav.stehno 90%, min. 16 čistých svalových bielkovín.nesmie obsahovať vlákninu, škrob,ani rastlinné bielkoviny, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 550; Technické vlastnosti: Śunka špeciál z hyd.mäsa – kuracia - tepelne OSM , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová výberová s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 % hmotnosť, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Morčacia šunka - nárez obsah mor.prs min.50 %, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 50; Technické vlastnosti: Moravské údené mäso, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Śunka morčacia min podiel mäsa 80%, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Debrecínska šunka , Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Prosciutto sušená bravčová šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Schwarzwaldská šunka 100 g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Vysočina saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Dusená šunka strojová 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 500; Technické vlastnosti: Vysočina saláma 100g VB, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Šunková pena 100g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: Pečeňový syr so slaninou - pokryvom, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 100; Technické vlastnosti: Hovädie mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčové mäso vo vlastnej šťave 180 - 200 g, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: Bravčová masť škvarená 500 g - 1000 g balenie, Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 200

Zoznam uzavretých zmlúv ku obstarávaniu

Ak je viac zmlúv ku jednému obstarávaniu platí nasledovné: V prípade, že sumy na jednotlivých zmluvách sa zhodujú navzájom a aj s celkovou sumou za obstarávanie, s najväčšou pravdepodobnosťou sa v čase uverejnenia ešte nevedelo presné rozdelenie súm pre jednotlivých dodávateľov, alebo sú zle vyplnené vo vestníku.
Dodávateľ Spomedzi uchádzačov Suma kontraktu DPH Mena Dátum uzavretia kontraktu Detaily
ATLANTA Žilina 1992, s.r.o 3 37 500,00 20% EUR 16. Január 2020 272002

Zoznam dokumentov ku obstarávaniu

Všetky dokumenty sú spárované podla čísla obstarávania z portálu UVO. V prípade, že sa jedná o rozdelené obstarávanie, môžu byť zobrazené všetky súvisiace dokumenty.
Žiadne dokumenty neboli nájdené!

Zoznam výsledkov obstarávaní

Pozor! Konečná suma je vypočítaná ako celková hodnota uzavretých zmlúv (po odpočítaní DPH) v rámci obstarávania. Ak nie sú správne vyplnené jednotlivé sumy, či DPH ku zmluvám vo vestníku, celková suma a aj pomer v % bude nesprávny. Všetky výpočty sú len informatívne.
Názov obstarávania Obstarávateľ Odhadovaná suma (Bez DPH) Konečná suma (Bez DPH) Zaplatené Mena Rok Typ EU fondy Počet zmlúv Úspešné

Zoznam vyhlásených obstarávaní

Názov obstarávania Obstarávateľ Suma obstarávania Suma obstarávania_hidden Mena Dátum zverejnenia Lehota na predkladanie ponúk EU fondy DT_hidden Lehota_hidden

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania

Vyhľadávač poskytuje full-text vyhľadávanie v dokumentoch, ktoré boli priložené ku aktuálnemu obstarávaniu. Z dôvodu kolísavej kvality vstupných dokumentov za správnosť údajov strojového spracovania neručíme. V prípade rámcovej zmluvy, či rozdeleného obstarávania môže jeden dokument patriť viacerým obstarávaniam.

Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.