Predmetom tejto dohody je záväzok dodávateľa dodať tovar objednávateľom " Čerstvý chlieb, pečivo a pekárske výrobky"uvedený v technickej špecifikácií v kvalite podľa platných noriem, podľa požiadaviek objednávateľa vrátane balenia, manipulácie a dopravy prepravnými prostriedkami dodávateľa v súlade s príslušnými hygienickými predpismi. Predmet tejto dohody je určený na konzumáciu a na ďalšiu prípravu jedál v zariadeniach spoločného stravovania.
Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi, Hodnota / charakteristika: zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v z. n. p; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi, Hodnota / charakteristika: výnos MP SR a MZ SR z 21. októbra 2004 č. 2657/2004-100, ktorým sa vydáva hlava Potravinového kódexu SR upravujúca obilie a výrobky z obilia; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi, Hodnota / charakteristika: vyhlášku MPaRV SR č. 24/2014 o pekárskych výrobkoch, cukrárskych výrobkoch a cestovinách; Technické vlastnosti: Dodávaný tovar musí spĺňať požiadavky na kvalitu tovaru, obaly a označenie určené príslušnými právnymi predpismi, Hodnota / charakteristika: vyhlášku MPaRV SR č.243/2015 o požiadavkách na označovanie potravín
Technické vlastnosti: 1. Konzumný tmavý chlieb, pšenično-ražný, krájaný, balený, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 18000; Technické vlastnosti: 1. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 1100, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 2. Zemiakový chlieb, pšenično-ražný, krájaný, balený, Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 15625; Technické vlastnosti: 2. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 3. Rožok biely štandart, tukový/hladký,vyrobený z pšeničnej múky, , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 134850; Technické vlastnosti: 3. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 4. Rožok grahamový (bežné pečivo, vyrobené zo pšeničnej múky s pridaním grahamovej múky min. 20%, tukový), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 69630; Technické vlastnosti: 4. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 45, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 5.Rožok sójový (bežné pečivo vyrobené zo pšeničnej múky s pridaním sójovej múky a sójovej drte, min. 5,5% tukový), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 1000; Technické vlastnosti: 5. hmotnosť , Jednotka: g, Minimum: 40, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 6. Rožok viaczrnný (cereálne pečivo, cereálna zmes min. 18%, tukové), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 12850; Technické vlastnosti: 6. hmotnosť , Jednotka: g, Minimum: 55, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 7. Žemľa biela (bežné pečivo tukové vyrobené z pšeničnej múky, tukové), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 25890; Technické vlastnosti: 7. hmotnosť , Jednotka: g, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 8. Žemľa grahamová (bežné pečivo s pridaním grahamovej múky min. 20%, tukové), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 17000; Technické vlastnosti: 8. hmotnosť , Jednotka: g, Minimum: 60, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 9. Kaiserka sezamová (pšeničné, bežné biele, pečivo, tukové), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 650; Technické vlastnosti: 9. hmotnosť , Jednotka: g, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 10. Závin makový (pšeničné jemné pečivo, jemne tukové s náplňou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 456; Technické vlastnosti: 10. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 11. Závin kakaový (pšeničné jemné pečivo, jemne tukové s náplňou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 656; Technické vlastnosti: 11. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 12. Závin tvarohový (pšeničné jemné pečivo, jemne tukové s náplňou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 256; Technické vlastnosti: 12. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 13. Závin jablkový (pšeničné jemné pečivo, jemne tukové s náplňou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 556; Technické vlastnosti: 13. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 14. Závin orechový (pšeničné jemné pečivo, tukové s náplňou), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 356; Technické vlastnosti: 14. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 15. Vianočka s hrozienkami, balená (jemné tukové pečivo), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 7880; Technické vlastnosti: 15. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 400, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 16. Brioška (jemné tukové pečivo , sladké, tvar uzol, posypaná makom), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 10250; Technické vlastnosti: 16. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 17. Lúpačka s makom (jemné tukové pečivo, sladké, tvar rožok, posypané makom), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 4550; Technické vlastnosti: 17. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 18. Šatôčka s rôznou náplňou (jemné tukové pečivo, sladké, naplň tvarohová, nugátová, jablková, marmeládová), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 2000; Technické vlastnosti: 18. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 80, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 19. Moravský koláč (jemné tukové pečivo, sladké, naplň tvarohová, nugátová, jablková, marmeládová, tvar okrúhly), Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 5100; Technické vlastnosti: 19. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 80, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: 20. Strúhanka , Jednotka: ks, Minimum: , Maximum: , Presná hodnota: 3820; Technické vlastnosti: 20. hmotnosť, Jednotka: g, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
TATRAPEKO, a.s. | 2 | 44 571,89 | 20% | EUR | 24. Január 2018 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.