Potraviny na priamu spotrebu, varenie a prípravu pokrmov.
Technické vlastnosti: Všetky produkty , Hodnota / charakteristika: Čerstvé, chladené.; Technické vlastnosti: Všetky produkty , Hodnota / charakteristika: Kvalitné.; Technické vlastnosti: Produkty a výrobky vysokej kvality so zatriedením a rozlišovaním podľa podmienok I. triedy kvality , Hodnota / charakteristika: V zmysle Potravinového kódexu.; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie produkty, Hodnota / charakteristika: Nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok. ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie produkty, Hodnota / charakteristika: Musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade so VZPP. ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie produkty, Hodnota / charakteristika: Na chladenom mäse sa nesmú vyskytovať známky po zmrznutí. ; Technické vlastnosti: Mäso a vedľajšie produkty, Hodnota / charakteristika: Bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku. ; Technické vlastnosti: Chov zvierat musí byť v súlade so zákonom NR SR č.39/2007 Z.z. a to najmä v súlade s § 22 tohto zákona. Zároveň chov zvierat musí byť v súlade s ostatnými VZPP , a to predovšetkým nariadení vlády SR č. 322/2003 Z.z. v znení nariadenia vlády SR č.368/2007 Z.z., ktoré stanovuje minimálne normy na ochranu zvierat chovaných alebo držaných na farárske účely, nariadenia vlády SR 735/ 2002 Z.z., ktorým sa ustanovujú minimálne normy ochrany ošípaných v znení nariadenia vlády SR č. 325/2003 Z.z. , Hodnota / charakteristika: Porušenie technických vlastností sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.
Technické vlastnosti: kuracie prsia bez kosti, chladené SK, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 5606, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kurča chladené, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 112, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kurča bez drobkov, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 130, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kurcie stehno bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 129, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracie stehno, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 1238, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kačacie stehno, kalibrované, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 6, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: morčacie prsia bez kosti a kože, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 346, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: kuracia pečeň SK, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 22, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: hovädzie stehno dolný šál, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 1322, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové stehno bez kosti - kuch. úprava, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 1511, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové karé bez kosti a retiazky, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 2207, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčové plece bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 1070, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčová krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 12, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: bravčová pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 3, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka 90% výberová, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 158, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: šunka 50% štandard, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 160, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: debrecínska lahôdka z karé, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 21, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: mäso moravské, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 5, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: krkovička údená, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: údená lahôdka z karé, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 30, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: klobása údená, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 33, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina oravská voľná, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 72, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: slanina údená bez kože, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 105, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky bravčové (obsah mäsa 81%), Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 52, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky hydinové 55%, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 2, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: párky obyčajné 58%, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 170, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: saláma suchá, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 47, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: jaternica ryžová, Jednotka: kg, Minimum: 0, Maximum: 10, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
HARDY PLUS s.r.o. | 1 | 0,00 | 0% | EUR | 22. August 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.