Čerstvé chladené bravčové a hovädzie mäso s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme cca 30.429,0 kg za 4 mesiace. ; Výrobky z mäsa s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme cca 8.787,0 kg za 4 mesiace. ; Mrazená a chladená hydina s určením pre prípravu jedál a pokrmov v stravovacích zariadeniach objednávateľa v predpokladanom objeme cca 17.634,0 kg za 4 mesiace. ; Zabezpečenie čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, výrobkov z mäsa a mrazenej hydiny v celkovom objeem cca 56.850,0 kg za 4 mesiace, v kvalite podľa platných noriem, vrátane dopravy a vyloženia na mieste dodania.; Na priame použitie a na tepelné spracovanie.
Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: vykostené bravčové stehno bez kolienka, pričom stehno sarozdelí po blane na vrchný šál, z ktorého sa oddelí plátok,spodný šál, ktorého sa oddelí plátok, spodný šál,; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové stehno, Hodnota / charakteristika: z ktorého sa oddelí korbáčik, na orech a kvetovú špičku a odstránia sa povrchový tuk, medzisvalový tuk, väzivové tkanivo, povrchové blany a šľachy.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: bravčové plece bez kosti špeciálne upravené, je plece, z ktorého je oddelená svalovina nad ramennou kosťou a plátok lopatky; ; Technické vlastnosti: Bravčové mäso-bravčové plece, Hodnota / charakteristika: z vykosteného pleca sa odstránia šľachy, kĺbové puzdrá, tuhé časti, povrchové krytie tukom a koža.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčové karé bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčové karé bez kosti špeciálne upravené, je vykostené karé zbavené povrchového tuku až na svalovinu a strapcovitých zvyškov mäsa, pričom sa oddelia mäsové časti boku.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčová krkovička bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčová krkovička špec. upravená, je vykostená krkovička bez lopatkovej chrupavky, svaloviny nad chrupavkou a strapcovitých zvyškov mäsa, pričom povrchové krytie tuku sa upraví až na svalovinu.; Technické vlastnosti: Bravčové mäso - bravčový bôčik bez kosti, Hodnota / charakteristika: bravčový bôčik špec. upravený, vykostený bok.; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je vykostené stehno rozdelenépo blanách na jednotlivé šály, valec, predstehno a kvetovúšpičku, ktorých povrch je upravený až na povrchovú blanu svalov, ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné - hovädzie stehno bez kosti, Hodnota / charakteristika: bez loja,s oddeleným korbáčikom a plátkom vrchného šálu, bez mäkkých šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie predné - hovädzie plece bez kosti, Hodnota / charakteristika: špeciálne upravené, ktorým je plece vykostené bez loja,bez nožiny a svaloviny predlaktia, bez plátku z vnútornej strany lopatky, koncových šliach a strapcovitých zvyškov mäsa.; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - hovädzia roštenka, Hodnota / charakteristika: hovädzia nízka roštenka bez kosti špeciálne upravená,ktorou je nízka roštenka oddelená rovným rezom od bokutesne za chrbtovým svalom,; Technické vlastnosti: Hovädzie mäso - hovädzia roštenka, Hodnota / charakteristika: bez strapcovitých zvyškov mäsa, úlomkov kostí, hlbokýchzárezov a bez pozdĺžnej postrannej šľachy, ktorej povrch je upravený až na povrchovú blanu.; Technické vlastnosti: Bravčové a hovädzie mäso a výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: musia byť v chladenom, nie v mrazenom stave, čerstvé, kvalitné, začistené, bez franforcov mäsa,bez trhlín, bez krvných zrazenín, zbavené prebytočného tuku.; Technické vlastnosti: Bravčové a hovädzie mäso a výrobky z mäsa, Hodnota / charakteristika: nesmie obsahovať stopy po zmrznutí, povrch bez nástreku, nesmie obsahovať zvyšky rezíduí antibiotík a iných chemických látok, musí byť preukázaný pôvod mäsa v súlade s VZPP.
Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti, KÚ - na rezne, Jednotka: kg, Minimum: 9667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 3667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 4341, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička bez kosti, KÚ, Jednotka: kg, Minimum: 1367, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 433, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová koleno zadné, Jednotka: kg, Minimum: 433, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové koleno, zadné, bez kostí, údené, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik s kosťou, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčový bôčik bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 220, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčovíé kosti z karé a krkovičky, Jednotka: kg, Minimum: 3033, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno udené bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová údená krkovička bez kosti, Jednotka: kg, Minimum: 367, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová karé udené bez kostí, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Udené kosti z karé, Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň, Jednotka: kg, Minimum: 93, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová masť - 100% tuk, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie zadné bez kostí, stehno, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 3467, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie predné bez kostí, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 733, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie harfy, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia falošná sviečková, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie držky, predvarené, krájané, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia roštenka nízka bez kostí, KU, mladý býk, Jednotka: kg, Minimum: 900, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky obyčajné, v bravčovom čreve, bravčové mäso min. 50 %, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Párky študenstské, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bratislavské párky, bravč.mäso min. 57 %, hov.mäso min. 15 %, bravč.slanina 2 %, Jednotka: kg, Minimum: 1033, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Špekačky, bravčové mäso min. 35 %, hovádzie mäso min. 9 %, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Viedenske párky, bravčové mäso min. 70 % mäsa, , Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jemná parížská saláma, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 67, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Liptovská saláma, bravčové mäso min. 50 %, hovädzie mäso min.20 %, Jednotka: kg, Minimum: 1000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, balenie 50 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 500, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka dusená, bravčová, kvalita štandard, min. 80 % mäsa, balenie 100 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 1667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunka kuracia štandard, min. 80 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 54 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 767, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 54 % mäsa, balenie 50 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Šunková saláma, min. 50 % mäsa, balenie 100 gr VB nárez, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Slovenská saláma, min. 50 % mäsa, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca klobása / tepelne nespracovaná, bravč. a hov.mäso min. 98 %, kalibrovaná, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Klobása cigáro, Jednotka: kg, Minimum: 7, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Ipeľská klobása/ tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Oravská slanina , bravčový bok , min. 85 %, tepelne upravená, Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Domáca slanina, min. výška 1,5 cm, tepelne neupravená, Jednotka: kg, Minimum: 567, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Strážovská saláma, bravč.mäso min. 66 %, hov.mäso min.26 %, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Čingovská saláma, bravč.mäso min. 66 %, hov.mäso min.26 %, zmes prírodných korenín, Jednotka: kg, Minimum: 3, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 % , tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravč.a hov.mäso min. 90 %, balenie 50 gr VB nárez, tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 233, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Malokarpatská saláma, bravč.a hov.mäso min. 90 % , balenie 100 gr VB nárez, tradičná kvalita, Jednotka: kg, Minimum: 267, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Lovecká saláma, vysušená, Jednotka: kg, Minimum: 5, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, Jednotka: kg, Minimum: 43, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, balenie 50 gr nárez, VB, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Nitran saláma, bravčové a hovädzie mäso min. 90 %, vysušená, balenie 100 gr nárez VB, , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Inovecká saláma, tradičná úprava, balenie 100g nárez,VB , Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Inovecká saláma - tradičná úprava, Jednotka: kg, Minimum: 57, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma - tradičná úprava, Jednotka: kg, Minimum: 50, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma, balenie 50 gr nárez,VB , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Tokajská saláma, balenie 100 gr nárez, VB , Jednotka: kg, Minimum: 33, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Jaterničky, bravčové mäso min. 40 %, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Pečeňový syr, balenie 100 gr VB, Jednotka: kg, Minimum: 133, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sliepka mrazená, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Sliepka chladená, Jednotka: kg, Minimum: 200, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 2000, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kurča chladené, Jednotka: kg, Minimum: 667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná, mrazené, kalibrované 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 6667, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie stehná, chladené, kalibrované 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 2167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia, bez kože, bez kostí, mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 3333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie prsia, bez kože, bez kostí, chladené, Jednotka: kg, Minimum: 833, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracia pečeň mrazená, Jednotka: kg, Minimum: 83, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kuracie pečeň chladená, Jednotka: kg, Minimum: 17, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia chladené, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Morčacie prsia mrazené, Jednotka: kg, Minimum: 333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované mrazené, min. 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 333, Maximum: , Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Kačacie stehno kalibrované chladené, min. 250 gr, Jednotka: kg, Minimum: 167, Maximum: , Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Arpád Bognár Mäso údeniny | 4 | 158 500,00 | 0% | EUR | 24. Marec 2017 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.