Kuchynsky opracované mäso; na varenie; na prípravu jedál; na tepelnú úpravu
Technické vlastnosti: Mäso musí spĺňať všetky predpisy zodpovedajúce potravinovému kódexu v zmysle ustanovení Vyhlášky MP a RV SR č. 423/2012 Z. z. o mäse jatočných zvierat a požiadavky na delenie, rozrábanie a úpravu mäsa jatočných zvierat podľa prílohy k vyhláške MP a RV SR č. 423/2012 Z. Z. o mäse jatočných zvierat časť C, bod 2, písm. l)., Hodnota / charakteristika: ; Technické vlastnosti: Množstvá sú určené od súčasného počtu stravníkov a nie sú pre obstarávateľa záväzné, nakoľko sa ich počet počas zmluvného vzťahu môže zvýšiť, resp. znížiť. Na základe toho môže obstarávateľ množstvá tovaru upraviť podľa aktuálnych stavov., Hodnota / charakteristika: Zvýšenie alebo zníženie objemu zákazky je prípustné.; Technické vlastnosti: Dodávka tovaru bude zabezpečovaná priebežne podľa telefonických objednávok verejného obstarávateľa., Hodnota / charakteristika: V objednávke bude určené množstvo a sortiment.; Technické vlastnosti: balenie a dodanie mäsa, Hodnota / charakteristika: dodanie - čerstvé, chladené, v prepravkách; Technické vlastnosti: bravčové mäso a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: dobre vyvinuté svalstvo bez trhlín, krvných podliatin a zbavené prebytočného tuku; Technické vlastnosti: bravčové mäso a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: svalovina bez zreteľne viditeľných krvavých škvŕn a bez výrazných rán; Technické vlastnosti: bravčové mäso a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: bez výskytu viditeľných zlomenín a bez cudzieho zápachu a cudzej príchute; Technické vlastnosti: bravčové mäso a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: na chladenom mäse sa nevyskytujú známky po zamrznutí; Technické vlastnosti: bravčové mäso a hovädzie mäso, Hodnota / charakteristika: kuchynsky opracované, na varenie, prípravu jedál a tepelnú úpravu
Technické vlastnosti: Bravčový bok (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová krkovička s kosťou ( čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 60, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové plece bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 400, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové karé s kosťou (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčové stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 150, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Bravčová pečeň (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie stehno bez kosti (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 100, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia kližka (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzí krk (čerstvý alebo chladený), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 300, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzie plece (čerstvé alebo chladené), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 200, Presná hodnota: ; Technické vlastnosti: Hovädzia pečeň (čerstvá alebo chladená), Jednotka: kg, Minimum: , Maximum: 50, Presná hodnota:
Dodávateľ | Spomedzi uchádzačov | Suma kontraktu | DPH | Mena | Dátum uzavretia kontraktu | Detaily |
---|---|---|---|---|---|---|
Bitúnok Čadca, s.r.o. | 7 | 6 608,89 | 0% | EUR | 12. December 2016 |
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Odhadovaná suma (Bez DPH) | Konečná suma (Bez DPH) | Zaplatené | Mena | Rok | Typ | EU fondy | Počet zmlúv | Úspešné |
---|
Názov obstarávania | Obstarávateľ | Suma obstarávania | Suma obstarávania_hidden | Mena | Dátum zverejnenia | Lehota na predkladanie ponúk | EU fondy | DT_hidden | Lehota_hidden |
---|
Vyhľadávač v dokumentoch obstarávania je prémiová funkcia dostupná pri podpore 8 a viac eur mesačne na portáli Patreon. V prípade, že už ste podporovateľ, prihláste sa a funkcia sa vám odomkne.