Vyhlásené obstarávanie

Cestička pre cyklistov a chodník na Špačinskej ceste I. časť


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
431 659,53
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233161-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
15. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad v Trnave, Trhová ul. 3
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Cestička pre cyklistov a chodník na Špačinskej ceste I. časť

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia cyklistickej cestičky a obnovy chodníka pre peších po ľavej strane komunikácie od križovatky s Rybníkovou po odbočku na Lichardovu ulicu. Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii realizačný projekt stavby Cestička pre cyklistov a chodník na Špačinskej ceste I. časť spracovanej spoločnosťou ARGUS, s.r.o., Trenčín v 03/2019. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: stavebný objekt SO 01 komunikácie a spevnené plochy stavebný objekt SO 02 verejné osvetlenie stavebný objekt SO 03 zeleň stavebný objekt SO 04 zaústenie strešných zvodov. Predmetom zákazky je realizácia cyklistickej cestičky a obnovy chodníka pre peších po ľavej strane komunikácie od križovatky s Rybníkovou po odbočku na Lichardovu ulicu. Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii realizačný projekt stavby Cestička pre cyklistov a chodník na Špačinskej ceste I. časť spracovanej spoločnosťou ARGUS, s.r.o., Trenčín v 03/2019. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty: stavebný objekt SO 01 komunikácie a spevnené plochy stavebný objekt SO 02 verejné osvetlenie stavebný objekt SO 03 zeleň stavebný objekt SO 04 zaústenie strešných zvodov

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ požaduje aj splnenie podmienky účasti podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZoVO t.j. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narušujúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou vo výške 3 000 eur (slovom: tritisíc eur). Spôsoby zloženia zábezpeky sú uvedené v bode 9 súťažných podkladov.