Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia Póschovej záhrady


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Rožňava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
313 074,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45236250-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
24. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
14. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Rožňava Šafárikova 29, 048 01 Rožňava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude realizované verejne a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, pričom títo sa musia preukázať dokladmi uvedenými v súťažných podkladoch (preukazom totožnosti a/alebo dokladom uchádzača o oprávnení podnikať a splnomocnenec aj plnomocenstvom).
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revitalizácia Póschovej záhrady

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce spojené so sadovníckymi úpravami pri revitalizácii Póschovej záhrady. 1. časť Stavebné práce 2. časť Sadové úpravy Špecifikácie sú uvedené v samostatnom opise pre každú príslušnú časť predmetu zákazky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane technických požiadaviek je uvedené v SP v časti B1. - opis predmetu zákazky platný pre každú jednotlivú časť predmetu zákazky a v prílohe č.4 súťažných podkladov - návrh zmluvy pre každú jednotlivú časť predmetu zákazky.. Objektová skladba pre stavebné úpravy a drobné stavby: SO_01 Búracie práce a terénne úpravy SO_03 Chodníky, komunikácie a spevnené plochy SO_04 Lávka 1 /hlavná/ SO_05 Lávka 2 /južná/ SO_06 Vodná plocha s fontánou a plastikou SO_07 Oplotenie SO_08 Elektroinštalácie SO_09 Kamerový systém SO_10 Informačný systém SO_11 Drobná architektúra a mobiliár SO_12 Prípojka vody SO_13 Prípojka elektro Podrobnejší opis zákazky sa nachádza v PD, vo Výkaze výmer a v Súťažných podkladoch.Sadovnícke práce v rámci revitalizácie parku sú rozdelené do dvoch fáz. Prvá fáza je odborné ošetrenie existujúcich drevín a plánované výruby. Druháj fáza je výsadba novej zelene. Podrobnejší opis zákazky sa nachádza v PD, vo Výkaze výmer a v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 2. Verejný obstarávateľ v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní zverejňuje súťažné podklady a doplňujúce dokumenty vo svojom profile . 3. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4.Verejný obstarávateľ bude považovať ponuku uchádzača, ktorej celková cena za poskytnutie predmetu zákazky prevýši finančný limit určený predpokladanou hodnotou zákazky, za ponuku, ktorá obsahuje zjavne nevýhodné podmienky pre verejného obstarávateľa a teda za ponuku neprijateľnú. 5. V zmysle § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (verejný obstarávateľ nepoužije el. aukciu). 6. V zmysle § 40 ods.6 písm.g) zákona o verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 7. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Informácie o čase otvárania jednotlivých častí predmetu zákazky dňa 15.07.2020 : Časť 1 predmetu zákazky : o 8:00 hod. Časť 2 predmetu zákazky : o 8:20 hod. 8. Pravidlá neuvedené v tomto oznámení a v súťažných podkladoch sa riadia platným zákonom o verejnom obstarávaní.