Vyhlásené obstarávanie

Zabezpečenie nakladania s odpadom na území obce Turňa nad Bodvou


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Turňa nad Bodvou
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 750,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90500000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
8. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Zasadacia miestnosť obecného úradu Obce Turňa nad Bodvou v sídle verejného obstarávateľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a originálom poverenia (splnomocnenia) na zastupovanie alebo jeho úradne overenou kópiou.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zabezpečenie nakladania s odpadom na území obce Turňa nad Bodvou

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie nakladania s odpadom na území obce Turňa nad Bodvou, zabezpečenie podkladov pre vedenie evidencie o odpadoch a vykonávanie ďalších činností uvedených v opise predmetu zákazky, v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení. Nakladanie s odpadom predstavuje zber, prepravu (odvoz), zhodnocovanie a zneškodňovanie odpadu v obci Turňa nad Bodvou. Pre nedostatok znakov v tomto oznámení tvorí podrobnejší opis predmetu zákazky prílohu súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je zabezpečenie nakladania s odpadom na území obce Turňa nad Bodvou, zabezpečenie podkladov pre vedenie evidencie o odpadoch a vykonávanie ďalších činností uvedených v opise predmetu zákazky, v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení. Nakladanie s odpadom predstavuje zber, prepravu (odvoz), zhodnocovanie a zneškodňovanie odpadu v obci Turňa nad Bodvou. Pre nedostatok znakov v tomto oznámení tvorí podrobnejší opis predmetu zákazky prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku výhradne elektronicky prostredníctvom Systému EVO. Výnimkou z elektronickej komunikácie je doručenie podpísaných návrhov zmlúv s prílohami úspešným uchádzačom do podateľne verejného obstarávateľa. 2. Uchádzač je povinný originálne doklady alebo ich úradne overené kópie (vrátane úradných prekladov) naskenovať do formátu pdf. a vložiť ich do Systému EVO ako súčasť ponuky. 3. Úspešný uchádzač v rámci súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy predloží doklady v zmysle bodu 25.4 súťažných podkladov. 4. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy uvádzame, že predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.