Vyhlásené obstarávanie

Platforma pre výskumno-vývojový projekt a konzultačné služby


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
GLOBESY, s.r.o.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
305 133,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
72000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
22. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
24. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 36

Výsledky

Platforma pre výskumno-vývojový projekt a konzultačné služby

Opis obstarávania

Pre potreby realizácie vedecko-výskumného projektu sú obstarávané softvérové licencie na báze cloudu. Licencovaný softvér bude využívaný pre prijímanie, spracovávanie, vyhodnocovanie a distribúciu dát v oblasti automobilovej výroby. Dáta budú pochádzať primárne z prostriedkov UAV, ale aj z iných zdrojov, ako napr. z prostriedkov IoT. Predmet obstarávania pozostáva z softvérových licencií na báze cloudu a s nimi súvisiace služby pre licencovaný softvér. Vedecko-výskumný projekt je zameraný na využitie prostriedkov UAV a spracovanie dát v oblasti automobilovej výroby, pričom výsledky výskumu budú uplatnené na medzinárodnej úrovni. Je preto požadované, aby obstarávaný softvér spĺňal globálne štandardy pre použitie v podmienkach reálnej automobilovej výroby.. Pre potreby realizácie vedecko-výskumného projektu sú obstarávané softvérové licencie na báze cloudu. Licencovaný softvér bude využívaný pre prijímanie, spracovávanie, vyhodnocovanie a distribúciu dát v oblasti automobilovej výroby. Dáta budú pochádzať primárne z prostriedkov UAV, ale aj z iných zdrojov, ako napr. z prostriedkov IoT. Predmet obstarávania pozostáva z softvérových licencií na báze cloudu a s nimi súvisiace služby pre licencovaný softvér. Vedecko-výskumný projekt je zameraný na využitie prostriedkov UAV a spracovanie dát v oblasti automobilovej výroby, pričom výsledky výskumu budú uplatnené na medzinárodnej úrovni. Je preto požadované, aby obstarávaný softvér spĺňal globálne štandardy pre použitie v podmienkach reálnej automobilovej výroby.

Doplňujúce informácie

(1) Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 10 000 EUR. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. (2) Verejný obstarávateľ uplatňuje v predmetnom verejnom obstarávaní podmienku podľa §40 ods. 6 písm. g) ZVO. (3) Doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje svoju technickú alebo odbornú spôsobilosť vyhotovené v inom ako štátnom jazyku, t. j. v slovenskom jazyku, musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do štátneho jazyka, t. j. do slovenského jazyka, okrem dokladov predložených v českom jazyku. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti na verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej alebo odbornej spôsobilosti spoločne. (4) Doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje technickú alebo odbornú spôsobilosť musia byť predložené ako originály alebo ich úradne osvedčené kópie. (5) Verejný obstarávateľ uzná v relevantných prípadoch ako rovnocenné doklady a certifikáty vydané orgánmi z iných štátov ako aj iné dôkazy predložené uchádzačom, rovnocenné požiadavkami na vystavenie príslušného dokladu. (6) Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Súhrnný materiál obsahujúci zhrnutie základných informácií o Jednotnom európskom dokumente pre verejné obstarávanie je možné nájsť na http://www.uvo.gov.sk/legislativametodikadohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. Podľa § 55 ods. 1 zákona, doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá po vyhodnotení ponúk verejnému obstarávateľovi uchádzač, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. (7) Ak uchádzač nevypracoval ponuku sám, uvedie v ponuke osobu, ktorej služby alebo podklady pri jej vypracovaní využil, a to v rozsahu meno a priezvisko, obchodné meno alebo názov, adresa pobytu, sídlo alebo miesto podnikania a identifikačné číslo, ak bolo pridelené (informácie podľa § 49 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní).