Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia objektov a priestorov SLDK – výmena okien


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Technická univerzita vo Zvolene - Rektorát
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
486 794,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45421100-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
2. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2020
Miesto otvárania ponúk:
Technická univerzita vo Zvolene, T.G. Masaryka č. 24, 960 01 Zvolen, hlavná budova, III. poschodie, blok B, zasadačka Rektorátu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený štatutárnym orgánom alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Uchádzač alebo poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a poverený zástupca uchádzača plnou mocou na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia objektov a priestorov SLDK – výmena okien

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výmena okien podľa platného výkazu výmer a prehľadu okenných výplní. Výmena okien bude realizovaná na budove Slovenskej lesníckej a drevárskej knižnice, ktorá je národnou kultúrnou pamiatkou.. Predmetom zákazky je výmena okien podľa platného výkazu výmer a prehľadu okenných výplní. Výmena okien bude realizovaná na budove Slovenskej lesníckej a drevárskej knižnice, ktorá je národnou kultúrnou pamiatkou. Verejný obstarávateľ ako osobitnú podmienku plnenia zmluvy vyžaduje použitie sociálneho hľadiska v zmysle § 10 ods. 7 a v nadväznosti na § 2 ods. 5 písm. p) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť D Opis predmetu zákazky v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Na zabezpečenie viazanosti ponúk sa vyžaduje zábezpeka vo výške: 14 000,00 EUR (slovom štrnásťtisíceur). Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, tj. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. 3) Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 4) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s úspešným uchádzačom, na ktorého sa vzťahuje povinnosť zápisu do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia, ktorí sú v čase uzavretia zmluvy verejnému obstarávateľovi známi nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5) Vzhľadom na podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je zamerané na sociálne aspekty.