Vyhlásené obstarávanie

Sanácia sociálnych priestorov v budove Nová radnica


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
256 623,51
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
10. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V priestoroch Oddelenia verejného obstarávania magistrátu Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, Laurinská 5 (4. poschodie), 811 01 Bratislava, Slovenská republika.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ v súlade s § 52 ods. 2 ZVO umožňuje účasť na otváraní všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk verejný obstarávateľ umožní účasť osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Sanácia sociálnych priestorov v budove Nová radnica

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné úpravy za účelom nového priestorového riešenia a zvyšovania kapacity sociálnych zariadení na základe projektovej dokumentácie.. Predmetom zákazky sú stavebné úpravy za účelom nového priestorového riešenia a zvyšovania kapacity sociálnych zariadení. Členenie stavby na objekty : 27-1-ASR Architektúra 27-2-Eli - Elektroinštalácia 27-3-VZT Vzduchotechnika 27-4- ZTI Zdravotechnika 27-5- UK Vykurovanie

Doplňujúce informácie

1. V prípade uplatnenia formulára JED uchádzač, ktorý na preukázanie podmienok účasti využíva kapacity iných osôb ( podľa § 34 ods. 3 ZVO), musí zabezpečiť a predložiť JED za seba, ako aj za každý zo subjektov, ktorého kapacity využíva; Ak ponuku predkladá skupina uchádzačov a chce preukazovať splnenie podmienok účasti formulárom JED, formulár JED predloží každý člen skupiny. 2. V prípade uplatnenia čestného vyhlásenia (podľa § 114 ods. 1 ZVO), v ktorom uchádzač vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. 3.Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž podľa § 40 ods. 6 pism. g) ZVO. 4.Verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.