Vyhlásené obstarávanie

Zateplenie obalovej konštrukcie objektu - II. etapa a stavebné úpravy časti budovy výukového objektu PF UPJŠ


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 754 402,49
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214400-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
9. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
30. November 2020
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Rektorát, Šrobárova 2, 041 80 Košice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie bude on-line verejné pre uchádzačov v rámci EKS a môže sa ho zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zateplenie obalovej konštrukcie objektu - II. etapa a stavebné úpravy časti budovy výukového objektu PF UPJŠ

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zateplenie obvodových stien, zateplenie strechy, výmena otvorových výplní a stavebné úpravy časti vnútorných priestorov objektu na Jesennej ulici č.5. Významným prvkom projektu je aj výstavba bezbariérového vstupu do budovy. Predmetom zákazky bude realizácia nasledovných stavebných prác: - zateplenie obvodového plášťa štítových stien v plnom rozsahu, - odstránenie resp. výmena obvodového plášťa čelnej a zadnej pozdĺžnej fasády z boletických panelov v plnom rozsahu, - výmena všetkých výplní otvorov - okná, zasklené steny a vstupné dvere, - interiérové vysprávky súvisiace s výmenou výplňových konštrukcií, - exteriérové úpravy súvisiace so zateplením (odkop okolo objektu za účelom zateplenia pod úrovňou terénu a spätná realizácia okapových chodníkov a pod.), - výmena oplechovania atík a ostatných klampiarskych výrobkov súvisiacich s riešením fasády (vonkajšie parapety a oplechovania), - výmena zámočníckych výrobkov súvisiacich s riešením zateplenia (vetracie mriežky, exteriérové schodisko na strechu a pod.), - výmena bleskozvodu, - nátery jestvujúcich zámočníckych výrobkov, - stavebné úpravy interiéru (výmena rozvodov ZTI, ÚK, VZT, ELI, stavebné práce súvisiace s úpravami). Detailnejší opis a rozsah prác je uvedený v technických správach pri jednotlivých PD a v Prílohe č. 2 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Realizácia stavebných prác: - zateplenie obvodového plášťa štítových stien v plnom rozsahu, - odstránenie resp. výmena obvodového plášťa čelnej a zadnej pozdĺžnej fasády z boletických panelov v plnom rozsahu, - výmena všetkých výplní otvorov - okná, zasklené steny a vstupné dvere, - interiérové vysprávky súvisiace s výmenou výplňových konštrukcií, - exteriérové úpravy súvisiace so zateplením (odkop okolo objektu za účelom zateplenia pod úrovňou terénu a spätná realizácia okapových chodníkov a pod.), - výmena oplechovania atík a ostatných klampiarskych výrobkov súvisiacich s riešením fasády (vonkajšie parapety a oplechovania), - výmena zámočníckych výrobkov súvisiacich s riešením zateplenia (vetracie mriežky, exteriérové schodisko na strechu a pod.), - výmena bleskozvodu, - nátery jestvujúcich zámočníckych výrobkov, - stavebné úpravy interiéru (výmena rozvodov ZTI, ÚK, VZT, ELI, stavebné práce súvisiace s úpravami). Detailnejší opis a rozsah prác je uvedený v technických správach pri jednotlivých PD a v Prílohe č. 2 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ používa v zadávaní zákazky podmienky zeleného verejného obstarávania. (Green Public Procurement) GPP predstavuje spôsob, ktorým orgány verejnej správy integrujú environmentálne požiadavky do procesu obstarávania. Uplatňovanie zeleného verejného obstarávania podporuje udržateľné využívanie prírodných zdrojov, dosahovanie zmien v správaní, ktoré smeruje k udržateľnej výrobe a spotrebe. Postup zadávania podlimitnej zákazky bez využitia elektronického trhoviska podľa ustanovenia § 112 ods. 6 druhá veta zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní). Verejný obstarávateľ bude komunikovať výhradne elektronicky. Verejný obstarávateľ zverejňuje súťažné podklady a ďalšiu dokumentáciu v elektronickej forme na http://eo.eks.sk/ElektronickaTabula/Detail/1444. Záujemcovia, ktorí prejavia záujem o vykonanie obhliadky miesta uskutočnenia predmetu zákazky, musia najneskôr do 30.06.2020 do 13:00 hod. ohlásiť svoj záujem o obhliadku u zodpovednej osoby verejného obstarávateľa. Kontaktná osoba zodpovedná za vykonanie obhliadky za verejného obstarávateľa: Ing. Andrea Sidorová, t.č. 055/234 1128, mobil: +421 907 213 458, e-mail: andrea.sidorova@upjs.sk