Vyhlásené obstarávanie

Žabia cesta - Revitalizácia prírodno-ekologického centra


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Levoča
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 496 825,60
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. Jún 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Júl 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. Júl 2020
Ponuka musí platiť do:
6. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ultima Ratio, s.r.o. Ul. 1 mája 709 031 01 Liptovský Mikuláš
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym zástupcom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na otváraní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Žabia cesta - Revitalizácia prírodno-ekologického centra

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác súvisiacich s výstavbou inovačných náučných chodníkov v lokalitách Miejska Góra a Levočská Dolina, revitalizácia plôch okolo jestvujúcej vodnej nádrže za účelom rekonštrukcie jestvujúcich a rozvinutia nových zariadení za účelom rozvoja turizmu v lokalite a skvalitnene ochrany okolitej fauny a flóry.. Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác súvisiacich s výstavbou inovačných náučných chodníkov v lokalitách Miejska Góra a Levočská Dolina, revitalizácia plôch okolo jestvujúcej vodnej nádrže za účelom rekonštrukcie jestvujúcich a rozvinutia nových zariadení za účelom rozvoja turizmu v lokalite a skvalitnenie ochrany okolitej fauny a flóry. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s §38 ZVO ods. 1, písm. d) uchádzačom podmienku podľa §40 ods. 6 písm. g): Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 2) Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s §11 ZVO. 3) V súlade s §56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo podľa svojho uváženia predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v §56 ods. 8, 10 a 11 na viac ako 10 pracovných dní. 4) Zmluva s úspešným uchádzačom nadobúda účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom že: a) dôjde k schváleniu procesu verejného obstarávania a b) dôjde k zverejneniu zmluvy v zmysle platnej legislatívy. V prípade neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom nenávratného finančného príspevku, si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo využiť inštitút odkladacej podmienky a následne zmluvu anulovať. 5) Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly /auditu/ overovania súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky a to kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí NFP vykonávaný v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a EU oprávnenými osobami, ktorými sú: a) Príslušné ministerstvo zastúpené svojou agentúrou, b) Najvyšší kontrolný úrad SR, Úrad vládneho auditu, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, c) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, d) Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov, e) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písm. a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a ES, a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť.