Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti budov materských škôl v Šahách na Hviezdoslavovej ulici č. 30 a 32


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Šahy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
715 846,94
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
25. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Jún 2020
Dátum otvárania ponúk:
15. Jún 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
A4A- Agency4Academy, s.r.o., Pražská 3222/11, 811 04 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk komisiou bude v zmysle § 52 ods. 2 ZVO verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti budov materských škôl v Šahách na Hviezdoslavovej ulici č. 30 a 32

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác - Zníženie energetickej náročnosti budov materských škôl v Šahách na Hviezdoslavovej ulici č. 30 a 32. Ide o budovy nachádzajúce sa v jednom areáli. Presný rozsah stavebných prác pre predmet zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii pre príslušnú zákazku, ktorá tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov, v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a vo Výkaze výmer, ktorý tvorí prílohu č. 2 súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác - Zníženie energetickej náročnosti budov materských škôl v Šahách na Hviezdoslavovej ulici č. 30 a 32. Ide o budovy nachádzajúce sa v jednom areáli. Cieľom realizácie navrhovanej stavby je zlepšiť tepelnotechnické vlastnosti obvodového plášťa budov materských škôl v Šahách na Hviezdoslavovej ulici č. 30 a 32 a tým docieliť zníženie energetickej náročnosti budov. Navrhovanými stavebnými úpravami zároveň sa zlepší tepelná a akustická pohoda v interiéri materských škôl a výrazne sa vylepší aj architektonický vzhľad budov. Predmetom zákazky je aj rekonštrukcia vykurovacieho systému v MŠ vrátane rozvodov potrubia a rekuperácia vzduchu. Presný rozsah stavebných prác pre predmet zákazky je uvedený v projektovej dokumentácii pre príslušnú zákazku, ktorá tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov, v časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky a vo Výkaze výmer, ktorý tvorí prílohu č. 2 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html . Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady, technické vybavenie a odborné ovládanie systému EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO v časti Príručky a odporúčania pre systém EVO (http://www.uvo.gov.sk). Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom po bezplatnej registrácii v systéme EVO. 2.Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/ uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 4.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5.Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 15.000 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch. 6.Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní JED, je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Ostatné ustanovenia § 39 týmto nie je dotknuté. Jednotný európsky dokument (ďalej len "JED") bude zverejnený v profile verejného obstarávateľa. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO (www.uvo.gov.sk). Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol Jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 7. V zmysle Zmluvy o dielo (príloha. 4 súťažných podkladov) verejný obstarávateľ vyžaduje zloženie výkonovej záruky vo výške 2,5 % z Ceny za Dielo ku dňu podpisu ZoD a garančnej zábezpeky vo výške 2,5 % z Ceny za Dielo vystavenú k termínu odovzdania diela. Bližšie podmienky sú uvedené v bode 4.7 a nasl. ust. Zmluvy o dielo (príloha. 4 súťažných podkladov).