Vyhlásené obstarávanie

Budovanie a zlepšenie technického vybavenia odborných učební v Základnej škole obce Most pri Bratislave


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Most pri Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
106 922,46
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35710000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Máj 2020
Dátum otvárania ponúk:
20. Máj 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V sídle obce na adrese uvedenej v bode 1 aj v SP.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Pre obmedzený počet charakteristík vo formulári tejto Výzvy okruh oprávnených osôb je uvedený v bode č. 24.2 SP.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Budovanie a zlepšenie technického vybavenia odborných učební v Základnej škole obce Most pri Bratislave

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania sú tovary súvisiace so skvalitnením vybavenia odborných učební ZŠ nasledovne: Hlavná aktivita č.1 Obstaranie vybavenia biologicko/chemickej učebne Kombinovaná biologicko/chemická učebňa bude realizovaná v zmysle typizovaných zostáv uvádzaných v rámci výzvy IROP (príloha č.5 Výzvy Zoznam oprávnených výdavkov) pre 24 žiakov. Učebňa bude obsahovať: Interaktívna tabuľa + dataprojektor k interaktívnej tabuli (1 ks), Pracovisko učiteľa (stôl, stolička, kontajner), Notebook pre učiteľa + aplikačný software, Laboratórne pracovisko žiaka (8 ks), Laboratórne pracovisko učiteľa, Bezpečnostná skriňa na chemikálie, Žiacky stôl dvojmiestny (12 ks), Stolička pre žiaka (24 ks), Didaktické pomôcky biologicko/ chemická učebňa Hlavná aktivita č.3 Obstaranie vybavenia polytechnickej učebne Polytechnická učebňa bude realizovaná v zmysle typizovaných zostáv uvádzaných v rámci výzvy IROP (príloha č.5 Výzvy Zoznam oprávnených výdavkov) pre16 žiakov. Učebňa bude obsahovať: Pracovisko učiteľa (učiteľská katedra, stolička, kontajner), Stacionárne pracovisko žiaka na obrábanie dreva so závesným panelom (5 ks), Stacionárne pracovisko žiaka na obrábanie kovov so závesným panelom (5 ks), Stacionárne pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie so závesným panelom (3 ks), Stacionárne pracovisko učiteľa na obrábanie kovov a dreva so závesným panelom, Kovová skriňa na odkladanie náradia (2 ks), Stolička pre žiaka (16 ks), Didaktické pomôcky polytechnická učebňa.. Interaktívna tabuľa+ dataprojektor k interaktívnej tabuli, notebook pre učiteľa + aplikačný software podľa špecifikácii uvedených v SP.Pracovisko učiteľa - stôl, stolička, kontajner (zostava), Žiacky stôl- dvojmiestny (12 ks), Stolička pre žiaka (24 ks), Pracovisko učiteľa - učiteľská katedra, stolička, kontajner (zostava), Kovová skriňa na odkladanie náradia (2ks), Stolička pre žiaka (16 ks), Laboratórne pracovisko žiaka (8 ks), Laboratórne pracovisko učiteľa, Bezpečnostná skriňa na chemikálie, Stacionárne pracovisko žiaka na obrábanie dreva so závesným panelom (5 ks), Stacionárne pracovisko žiaka na obrábanie kovov so závesným panelom (5 ks), Stacionárne pracovisko na vŕtanie, pílenie a brúsenie so závesným panelom (3 ks) a Stacionárne pracovisko učiteľa na obrábanie kovov a dreva so závesným panelom podľa špecifikácie uvedenej v SP.Pre nedostatok povolených charakteristík vo formulári, opis a množstvá didaktických pomôcok sú uvedené v špecifikácii predmetu, ktorá je prílohou SP.

Doplňujúce informácie

Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS ÚVO, ktorý je dostupný na adrese: https://www.uvo.gov.sk/. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému IS ÚVO -EVO je potrebné: - ak uchádzač nemá konto v IS ÚVO je potrebné vytvoriť si účet - v prípade ak hospodársky subjekt, za ktorého predkladáte ponuku/realizujete inú komunikáciu podľa ZVO, ešte nie je zaregistrovaný v IS ÚVO, je potrebné ho zaregistrovať link: https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add. 2. Pravidlá neuvedené v oznámení a v súťažnych podkladoch sa riadia platným zákonom o verejnom obstarávaní.