Vyhlásené obstarávanie

Vypracovanie pasportizácie zastávok a návrh informačného systému verejnej dopravy vo verejnej doprave Banskobystrického samosprávneho kraja.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Banskobystrický samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
35 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71355200-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Máj 2020
Dátum otvárania ponúk:
12. Máj 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Neuvedené
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie pasportizácie zastávok a návrh informačného systému verejnej dopravy vo verejnej doprave Banskobystrického samosprávneho kraja (ďalej ako dielo). Dielo bude obsahovať podrobné informácie o stave a polohe zastávok a jednotlivých označníkov a zber ďalších dát vrátane vyhotovenia fotodokumentácie. Ďalej bude obsahovať odborný návrh umiestnenia informačných technológií pre cestujúcich vo verejnej doprave Banskobystrického samosprávneho kraja so zdôvodnením výberu zastávok a označníkov pre umiestnenia týchto technológií. Výsledkom diela bude digitálna databáza požadovaných údajov. Rozsah služieb je podrobne vymedzený v prílohe č. 1 výzvy podrobné požiadavky na predmet zákazky a v prílohe č. 2 výzvy zmluva o dielo.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia vrátane predkladania ponúk prebieha výlučne elektronicky prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. 2. Všetky informácie a dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky sa nachádzajú na nasledovnej internetovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/7217/summary 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo použiť na vyhodnotenie ponúk z hľadiska plnenia kritéria elektronickú aukciu, a to najmä v prípade, ak predložené ponuky budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky. Elektronická aukcia sa v takomto prípade uskutoční najskôr dva pracovné dni od odoslania výzvy na účasť v elektronickej aukcii uchádzačom.