Vyhlásené obstarávanie

Komunitné centrum v obci Jarovnice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Jarovnice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
249 656,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Jún 2020
Dátum otvárania ponúk:
22. Jún 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Január 2021
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Jarovnice, Jarovnice 223, 082 63 Jarovnice.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Bližšie informácie o oprávnených osobách a o podmienkach účasti na otváraní ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch: Časť V. Otváranie a vyhodnotenie ponúk. Otváranie ponúk je verejné. Bližšie informácie sú v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Komunitné centrum v obci Jarovnice

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác pre projekt výstavby nového komunitného centra v obci Jarovnice. Predmetom je vytvorenie komunitného centra s cieľom rozšíriť komunitno-spoločenské aktivity v obci.. Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác pre projekt výstavby nového komunitného centra v obci Jarovnice. Predmetom je vytvorenie komunitného centra s cieľom rozšíriť komunitno-spoločenské aktivity v obci. Jedná sa o výstavbu nového dvojpodlažného objektu, ktorý sa bude nachádzať v obci Jarovnice. Objekt komunitného centra sa nachádza na parcele registra KN-C č.102, č. 103 a č. 107, k.ú. Jarovnice, obec Jarovnice, okres Sabinov. Prípojky sú vedené po pozemku investora. Pozemok a okolie stavby je rovinatý s minimálnymi prevýšeniami. Po dokončení výstavby by mal novovybudovaný dvojpodlažný objekt slúžiť ako samostatná prevádzková jednotka (Komunitné centrum). - Obostavaná plocha Obstavaná plocha budovy SO-01: 151,00 m2 - Úžitková plocha novovybudovaného objektu Úžitková plocha SO-01: 243,92 m2 Obvodový plášť bude murovaný z pórobetónových tvárnic zateplený penovým polystyrénom. Priestorové stuženie objektu je zabezpečené žb. vencom a vnútorným nosnými stenami z pórobetónových tvárnic hr. 250 mm. Objekt je založený na základových pásoch pod obvodovým murivom. Priestorové stuženie objektu je zabezpečené vnútornými nosnými stenami a železobetónovým vencom, ktorý je z vonkajšej strany izolovaný tepelnou izoláciou HERAKLITOVÁ DOSKA" hr. 50mm. Stropná konštrukcia bude železobetónová doska hr 200mm (viď. časť statika realiz.) Na danom objekte je navrhnutý drevený väzníkový krov. Strešná konštrukcia bude zateplená tepelnou izoláciou na báze minerálnej vlny hr.350mm. Sklon strechy 15°. Strešnú krytinu bude tvoriť poplastovaný plech. Nad strešnou rovinou budú osadené 3ks vetracie hlavice kanalizačných stúpačiek. Osadenie nad strešnú rovinu 1ks vetracej hlavice ako odvetranie WC pomocou rúry napojenej na ventilátor pod stropom na 2.np. V Objekte sa bude nachádzať aj zdravotechnika, kanalizácia, elektroinštalácia a tiež bezbariérový prístup. Ich špecifikácia je uvedená v projektovej dokumentácii v jej textovej aj výkresovej časti a taktiež vo výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

1. Poskytovanie vysvetlení, oznámení, odovzdávanie podkladov, predkladanie cenovych ponúk a komunikácia medzi verejnym obstarávateľom a záujemcami a uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO, a to tak, aby bola zabezpečená úplnosť a ochrana osobnych údajov uvedenych v celom procese verejného obstarávania. 2.Verejny obstarávateľ zmluvne zaviaže zhotoviteľa, že počas doby realizácie stavebnych prác zamestná podľa zákona č. 311/2001 Z. z. (Zákonník práce) minimálne dve osoby, spĺňajúce kumulatívne nasledovné predpoklady: a) patria k marginalizovanej rómskej komunite, a zároveň b) sú nezamestnané, pričom uprednostnené budú dlhodobo nezamestnané osoby. Pri hľadaní vhodnych uchádzačov o zamestnanie spĺňajúcich kumulatívne predpoklady podľa písm. a) a b) vyššie poskytne verejny obstarávateľ zhotoviteľovi potrebnú súčinnosť spočívajúcu v predložení zoznamu osôb, ktoré tieto predpoklady spĺňajú. 3.Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodaním predmetu zákazky a to kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku medzi príslušným riadiacim orgánom a objednávateľom a to oprávnenými osobami, najmä: a)Poskytovateľ a ním poverené osoby; b)Útvar vnútorného auditu Riadiaceho orgánu alebo Sprostredkovateľského orgánu a nimi poverené osoby, c)Najvyšší kontrolný úrad a ním poverené osoby; d)Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány (Úrad verejného auditu)a osoby poverené na výkon kontroly/auditu; e)Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov; f)Orgán zabezpečujúci ochranu finančných záujmov EÚ; g)Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písmenách a) až f) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a právnymi aktmi EÚ a poskytnúť im všetku súčinnosť. 4. Verejny obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo vyške 3 000 EUR. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažnych podkladoch v bode 15. 5. Verejny obstarávateľ sa rozhodol postupovať reverznou verejnou súťažou podľa § 112 ods. 6 (druhá veta) zákona, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 6. Okamih doručenia akejkoľvek správy medzi verejným obstarávateľom a záujemcom resp. uchádzačom je okamih odoslania tejto správy prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. Všetky ďalšie relevantné informácie týkajúce sa verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch.