Vyhlásené obstarávanie

Oprava strešných konštrukcií na 5. NP


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
321 850,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45261910-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Jún 2020
Dátum otvárania ponúk:
5. Jún 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2020
Miesto otvárania ponúk:
Vzhľadom na mimoriadnu situáciu spôsobenú vírusom COVID-19 a odporúčaním Úradu pre verejné obstarávanie zo dňa 12. marca 2020 verejný obstarávateľ uskutoční otváranie ponúk on-line v systéme JOSEPHINE. Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení ponúk budú zverejnené informácie v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. Všetky prístupy do on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v predmetnom verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Oprava strešných konštrukcií na 5. NP

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác spočívajúcich v realizovaní opravy strešnej konštrukcie nachádzajúcej sa na 5. NP v budove sídla verejného obstarávateľa, v rozsahu a v kvalite podľa projektovej dokumentácie. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií je uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom tejto zákazky je uskutočnenie stavebných prác spočívajúcich v realizovaní opravy strešnej konštrukcie nachádzajúcej sa na 5. NP v budove sídla verejného obstarávateľa v rozsahu a kvalite podľa projektovej dokumentácie a za podmienok dohodnutých v zmluve o dielo. Stavebné práce pozostávajú najmä z: -demontážne práce s požiadavkou na uskladnenie demontovaných častí ako sú dosky z prírodného kameňa, oceľové schodisko, zábradlie, prvky fasádneho obkladu, oplechovanie strešného svetlíka, rozvody elektroinštalácie a VZT, -búracie práce vtokov a funkčnej dosky s lapačom lístia, vykurovacích káblov, kotviacich prvkov, tepelnej izolácie, vrstiev strešného plášťa, -spätná montáž uskladnených demontovaných častí, -realizácia novej hydroizolačnej fólie, tepelnej izolácie, vykurovacích káblov a strešných vpustí. Presná technická špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii, ktorá tvorí prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami alebo uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom elektronického prostriedku, komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi. JOSEPHINE je softvér na elektronizáciu obstarávania zákaziek podľa zákona o verejnom obstarávaní. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo komunikovať iba v štátnom (slovenskom) jazyku. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať priamym rokovacím konaním podľa § 115 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní, a to v prípade ak nebude predložená ani jedna ponuka alebo ani jedna z predložených ponúk bez vykonania podstatných zmien nespĺňa požiadavky určené verejným obstarávateľom na predmet zákazky, a za predpokladu, že pôvodné podmienky zadávania zákazky sa podstatne nezmenia. Verejný obstarávateľ môže zrušiť vyhlásený postup zadávania zákazky podľa ustanovení zákona o verejnom obstarávaní. V použitom postupe verejného obstarávania platia pre ostatné ustanovenia neupravené týmito súťažnými podkladmi, príslušné ustanovenia zákona o verejnom obstarávaní a ostatných relevantných právnych predpisov platných na území Slovenskej republiky. V prípade záujmu je možné vykonať obhliadku miesta uskutočnenia predmetu zákazky, aby si záujemcovia sami overili a získali potrebné informácie nevyhnutné pre prípravu a spracovanie ponuky a podpísanie zmluvy o dielo. Výdavky spojené s obhliadkou miesta realizácie zákazky idú na ťarchu záujemcu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie je. d) žiadne z uvedených.