Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia objektu telocvične SPŠSaE ul. Fraňa Kráľa v Nitre


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
311 498,43
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Máj 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Máj 2020
Dátum otvárania ponúk:
28. Máj 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční on line prostredníctvom aplikácie ZOOM
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční on line prostredníctvom aplikácie ZOOM Cloud meeting dňa 28.05.2020 o 13:00 hod. miestneho času. Link na inštaláciu aplikácie: https://zoom.us/support/download.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia objektu telocvične SPŠSaE ul. Fraňa Kráľa v Nitre

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia telocvične, ktorá je umiestnená v areály Strednej priemyselnej školy strojníckej a elektrotechnickej na ul. Fraňa Kráľa 20 v Nitre. Stavebnými úpravami sa má dosiahnuť zníženie energetickej náročnosti budovy, lepšie prevádzkové podmienky objektu a zlepšenie estetických vlastností objektu.. Podľa projektovej, sprievodnej dokumentácie a zadania

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať pri vyhodnocovaní ponúk v zmysle § 112 ods 6 ZVO. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiceProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Registrácia do portálu https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. je základom a povinnosťou záujemcu/uchádzača pre možnosť využívania všetkých nástrojov a služieb, ktoré portál ponúka a využíva pri elektronickom predkladaní ponúk a elektronickej komunikácii medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 zákona vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak nesplnil podmienky účasti; predložil neplatné doklady; poskytol informácie alebo doklady, ktoré sú nepravdivé alebo pozmenené tak že nezodpovedajú skutočnosti; pokúsil sa neoprávnene ovplyvniť postup verejného obstarávania; pokúsil sa získať dôverné informácie, ktoré by mu poskytli neoprávnenú výhodu; ak nastal konflikt záujmov podľa § 23, ktorý nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami; ak na základe dôveryhodných informácii má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak táto podmienka bola uvedená vo Výzve na predkladanie ponúk; pri posudzovaní odbornej spôsobilosti preukázateľne identifikovala protichodné záujmy záujemcu alebo uchádzača, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť plnenie zákazky; nepredložil po písomnej žiadosti vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov v určenej lehote; nepredložil po písomnej žiadosti doklady nahradené jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením v určenej lehote; nenahradil inú osobu, prostredníctvom ktorej preukazuje splnenie podmienok účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, ktorá nespĺňa určené požiadavky, v určenej lehote inou osobou, ktorá spĺňa určené požiadavky.