Vyhlásené obstarávanie

ZABEZPEČENIE IKT pre Spojovú školu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Spojená škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
135 122,70
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30200000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Apríl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Máj 2020
Dátum otvárania ponúk:
20. Máj 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Spojená škola, Kremnička 10 , 97405 Banská Bystrica, Slovensko- v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

ZABEZPEČENIE IKT pre Spojovú školu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je ZABEZPEČENIE IKT pre Spojovú školu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetom zákazky je dodanie IKT - počítačového vybavenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie IKT - Softvérov a licencií. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie IKT tlačiarní, multifunkčných zariadení. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie IKT čiernej techniky. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodanie IKT Multimediálneho vzdelávacíieho systému. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. 2.Súťaž sa realizuje ako elektronická cez portál EVO na https://www.uvo.gov.sk/ a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť v súťaži je potrebné si preštudovať potrebné príručky k systému EVO v zmysle usmernení na portáli: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne elektronicky prostredníctvom EVO. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 3. Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky na Profile verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/426140 4. V prípade, že pred vytvorením príslušného podania - ponuky, používateľ nie je prihlásený do IS UVO, je potrebné sa prihlásiť. Pre podanie ponuky je potrebné, aby prihlásený používateľ bol už registrovaný pre hospodársky subjekt, za ktorý chce podať príslušnú žiadosť. 5.Výsledkom verejného obstarávania bude Kúpna zmluva na každú časť samostatne. 6. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované ako podmienky účasti (týkajúce sa časti IV:Podmienky účasti oddiel A až D Jednotného európskeho dokumentu) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti. 7. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie,nie je obstarávanie inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 9. Pod použitou skratkou "ZVO" alebo pod použitým slovným spojením "zákon o verejnom obstarávaní" sa v tejto Výzve rozumie Zákon č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. 10. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.