Vyhlásené obstarávanie

„Zlepšenie vybavenia odborných učební“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Gbely
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
126 615,39
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39162200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Apríl 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Jún 2020
Dátum otvárania ponúk:
8. Jún 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Informačný systém EVO, Mesto Gbely, Námestie slobody 1261, 908 45 Gbely
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa v zmysle § 20 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní vykoná v informačnom systéme EVO a to sprístupnením ponúk komisii. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Zlepšenie vybavenia odborných učební“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka vnútorného vybavenia učební školy a knižnice v rámci projektu Zlepšenie vybavenie odborných učební, jazykovej učebne a školskej knižnice v ZŠ s MŠ Gbely. Verejný obstarávateľ rozdelil predmet zákazky na 4 časti s cieľom umožniť účasť čo najväčšieho počtu uchádzačov. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky - časť č. 1, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky - časť č. 2, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky - časť č. 3, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.Podrobná špecifikácia je v Opise predmetu zákazky - časť č. 4, ktorý je súčasťou Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať prostredníctvom funkcionality informačného systému EVO na adrese https://uvo.gov.sk. 2. V rámci dodržania princípu rovnakého zaobchádzania so záujemcami a princípu transparentnosti, verejný obstarávateľ určil vyššie uvedený spôsob komunikácie a na iný spôsob komunikácie verejný obstarávateľ nebude brať zreteľ ak verejný obstarávateľ v súťažných podkladov neujasnil iný individuálny spôsob komunikácie v osobitných prípadoch. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 3. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym zástupcom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na otváraní ponúk. 4. Verejný obstarávateľ stanovuje v súlade s § 38 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní uchádzačom podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní: Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača z verejného obstarávania ak na základe dôveryhodných informácií nadobudne dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v tomto verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 5. Verejný obstarávateľ nepožaduje zábezpeku ponuky. 6. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 zákona o verejnom obstarávaní. 7. Verejný obstarávateľ požaduje, aby navrhovaný subdodávateľ spĺňal podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní a neexistovali u neho dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní; oprávnenie dodávať tovar sa preukazuje vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má subdodávateľ plniť. 8. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž v prípade nedostatočného rozpočtového krytia. 9. Vzhľadom na technické špecifikácie je predmetné verejné obstarávanie obstarávaním inovácií. 10. Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.