Vyhlásené obstarávanie

CSS HORNÝ TURIEC, TURČIANSKE TEPLICE – REKONŠTRUKCIA ROZVODOV ÚK – II. ETAPA


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
261 953,02
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215200-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. Marec 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Apríl 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. Apríl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Žilinský samosprávny kraj, Komenského 48, 011 09 Žilina.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Verejný obstarávateľ umožní účasť na sprístupnení elektronických ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 23.2.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

CSS HORNÝ TURIEC, TURČIANSKE TEPLICE – REKONŠTRUKCIA ROZVODOV ÚK – II. ETAPA

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je racionalizácia výroby a distribúcie tepla v areáli CSS Horný Turiec,Turčianske Teplice, pričom sa riešia dva vybrané objekty: -Vonkajší teplovod -Hydraulické vyregulovanie rozvodov ÚK. Projekt rieši výmenu vonkajších teplovodných rozvodov v tepelnom okruhu, realizáciu ochranného pospájania a uzemňovača novo navrhovanej teplovodnej prípojky a hydraulické vyregulovanie rozvodov ÚK, v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v časti B.1 Súťažných podkladov. Podrobný opis viď. Technické a súhrnné technické správy, PD a Výkaz výmer.. Predmetom zákazky je racionalizácia výroby a distribúcie tepla v areáli CSS Horný Turiec, Turčianske Teplice, pričom sa riešia dva vybrané objekty: -Vonkajší teplovod -Hydraulické vyregulovanie rozvodov ÚK. Projekt rieši výmenu vonkajších teplovodných rozvodov v tepelnom okruhu, realizáciu ochranného pospájania a uzemňovača novo navrhovanej teplovodnej prípojky a hydraulické vyregulovanie rozvodov ÚK, v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v časti B Súťažných podkladov. Podrobný opis viď. Technické a súhrnné technické správy, PD a Výkaz výmer.

Doplňujúce informácie

1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom informačného systému EVO na www.uvo.gov.sk. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 2. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 3. Verejný obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta poskytovania služieb predmetu zákazky, aby si sami overili a získali potrebné informácie, nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch, bod 14. 4. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku vo výške 3.000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch v bode č. 16. 5. Uchádzač pri preukázaní splnenia podmienok účasti môže v súlade s § 39 využiť jednotný európsky dokument (JED) alebo v súlade s § 114 ods. 1 čestné vyhlásenie. 6. V súlade s § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní sa vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk a iba v prípade ponuky uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 7. Úspešný uchádzač najneskôr v čase uzavretia zmluvy uvedie údaje o všetkých známych subdodávateľoch v súlade s § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní. 8. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 9.Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.