Vyhlásené obstarávanie

Stavebné úpravy NKP Kaštieľ Čunovo a jeho adaptácia na ekocentrum


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 010 424,18
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. Marec 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Apríl 2020
Dátum otvárania ponúk:
14. Apríl 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Úrad Bratislavského samosprávneho kraja, Sabinovská 16, 820 05 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť na otváraní ponúk zastúpený svojim štatutárnym orgánom, členom štatutárneho orgánu alebo splnomocnenou osobou. Doklady požadované na preukázanie oprávnenia osoby na účasť na otváraní ponúk v mene uchádzača sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Stavebné úpravy NKP Kaštieľ Čunovo a jeho adaptácia na ekocentrum

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce na stavebných objektoch SO01-SO21, s výnimkou SO10 (sýpka), v rozsahu prác a dodávok podľa projektovej dokumentácie (ďalej tiež ako PD) a zmluvných podmienok. Stavebné práce zahŕňajú celkovú obnovu barokového kaštieľa z 2.pol. 18. storočia, jeho priľahlých pozemkov a záhrady. Jedná sa o samostatný objekt, ktorý je zapísaný v Ústrednom zozname pamiatkového fondu SR pod číslom 649/1. Kaštieľ je prízemný objekt s valbovou strechou, čiastočne podpivničený. Objekt je v súčasnosti bez využitia, v značne zanedbanom stave. Adaptácia záhrady pozostáva zo sadovníckych a krajinno-architektonických úprav. Úlohou projektu je vytvorenie nových priestorov pre denné a pobytové ekocentrum, zamerané na organizované skupiny a bežnú návštevnícku verejnosť.. Stavebné úpravy zahŕňajú celkovú renováciu objektu Kaštieľa v Čunove, zapísaného v Ústrednom zozname pamiatkového fondu SR pod číslom 649/1. Objekt je v súčasnosti bez využitia v značne zanedbanom a zdevastovanom stave. Úlohou projektu je vytvorenie nových priestorov pre ekocentrum. Funkčné využitie objektu bude ako nevýrobná nebytová stavba, slúžiaca ako environmentálne edukačné centrum.Revitalizácia záhrady zahŕňa sadové úpravy na výmere zelene 6 762 m2 (celková výmera areálu je 11 135 m2). Projekt rieši v rámci sadových prác krajinno-architektonické prvky v súlade s funkčno prevádzkovými pomermi novovytvoreného Ekocentra. Zámerom projektu je vytvoriť okrem iného hernú lúku a suchú lúku na východnej strane kaštieľa. Ekocentrum bude realizovať rôzne formy vzdelávacích a náučných programov pre žiakov, študentov a návštevníkov. Pre potreby týchto projektov projekt navrhol letnú učebňu drevený altánok, spojený s priestorom pre uskladnenie bicyklov. Objekt je riešený ako drevená skeletová konštrukcia. Strecha objektu je pultová, drevená a je riešená ako zelená extenzívna strecha (SO19).

Doplňujúce informácie

1. Zákazka bude financovaná zo štrukturálnych fondov EÚ. Verejný obstarávateľ upozorňuje na osobitný režim fakturácie, ktorý je uvedený v návrhu zmluvy o dielo. 2. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom podľa § 39 zákona alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil v zmysle § 114 ods. 1 zákona o VO. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je ho povinný vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. Doklady a dokumenty dočasne nahradené JED musia preukazovať stav platný k dátumu predkladania ponúk. 3. Úspešný uchádzač, jeho subdodávatelia a osoby, ktoré majú povinnosť podľa § 2 zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, musia byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania - systém EVO ver. 18.0. 5. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 65 000,- EUR pre 1. časť / stavebné úpravy NKP Kaštieľ Čunovo a 15 000,- EUR pre 2. časť / revitalizácia záhrady za NKP Kaštieľ Čunovo. Podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch. 6. Verejný obstarávateľ umožňuje obhliadku miesta plnenia. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk a podmienky plnenia zmluvy, predmetné verejné obstarávanie nie je obstarávaním inovácií a nie je zamerané na sociálne aspekty.