Vyhlásené obstarávanie

Komunitné centrum v obci Veľké Ludince


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľké Ludince
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
277 222,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45210000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Marec 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Apríl 2020
Dátum otvárania ponúk:
6. Apríl 2020
Ponuka musí platiť do:
10. Marec 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné t.j. vykonané bez účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Komunitné centrum v obci Veľké Ludince

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je je uskutočnenie stavebných prác v rámci projektu Komunitné centrum v obci Veľké Ludince. Stavba sa nachádza na rovnom teréne v obci Veľké Ludince. Objekt je dvojpodlažný, zastrešený valbovou strechou, v malej časti podpivničený. Orientácia objektu je SZ JV so vstupom z hlavnej cesty. Objekt bude pripojený na existujúce inžinierske siete. Bližší opis predmetu zákazky je špecifikovaný v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky.. Predmetom zákazky je je uskutočnenie stavebných prác v rámci projektu Komunitné centrum v obci Veľké Ludince. Stavba sa nachádza na rovnom teréne v obci Veľké Ludince. Objekt je dvojpodlažný, zastrešený valbovou strechou, v malej časti podpivničený. Orientácia objektu je SZ JV so vstupom z hlavnej cesty. Objekt bude pripojený na existujúce inžinierske siete. Bližší opis predmetu zákazky je špecifikovaný v časti B.1 Súťažných podkladov - Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.) Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Podmienku zloženia zábezpeky môže uchádzač splniť poskytnutím bankovej záruky za uchádzača, poistením záruky alebo zložením finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke. V prípade zloženia finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke vkladá uchádzač zábezpeku vo výške 8 000,00 Eur na účet číslo: IBAN: SK74 5600 0000 0038 4822 0004 SWIFT: KOMASK2X Uchádzač do poznámky uvedie identifikáciu verejného obstarávania, ktorého sa zábezpeka týka. 2.) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO. 3.) Verejný obstarávateľ v rámci zmluvných podmienok požaduje zloženie výkonovej záruky a poistenie zodpovednosti za škodu. Bližšie informácie obsahuje Návrh Zmluvy o dielo ako súčasť Súťažných podkladov Príloha č. 4 v bodoch 5.1.1 a 8.2. písm. c). 4.) Verejný obstarávateľ realizuje verejné obstarávanie v súlade s podmienkou uplatnenia sociálneho aspektu pri dodržaní platnej legislatívy EÚ a SR. Verejný obstarávateľ zabezpečí zamestnanie minimálne dvoch osôb spĺňajúcich kumulatívne predpoklady (uvedené nižšie) počas doby realizácie stavebných prác, a to využitím všetkých prostriedkov, ktoré mu na to právny poriadok SR poskytuje. Verejný obstarávateľ zmluvne zaviaže zhotoviteľa, že počas doby realizácie stavebných prác zamestná podľa zákona č. 311/2001 Z. z. (Zákonník práce) minimálne dve osoby spĺňajúce kumulatívne nasledovné predpoklady: a) patria k marginalizovanej rómskej komunite, a zároveň b) sú nezamestnané, pričom uprednostnené budú dlhodobo nezamestnané osoby. Podrobné vymedzenie uplatnenia sociálneho aspektu je vymedzené v bode 30 Súťažných podkladov, ako aj v Návrhu Zmluvy o dielo ako súčasť Súťažných podkladov Príloha č. 4 v bode 8.2. písm. s) a t) a v bode 8.1 písm. d).