Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia vnútrobloku s prvkami zelenej infraštruktúry v obci Nemce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Nemce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
264 574,02
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212100-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Marec 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Marec 2020
Dátum otvárania ponúk:
31. Marec 2020
Ponuka musí platiť do:
30. September 2020
Miesto otvárania ponúk:
Zasadačka OcÚ Nemce, Lučna 52, Nemce
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní častí ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revitalizácia vnútrobloku s prvkami zelenej infraštruktúry v obci Nemce

Opis obstarávania

Projekt zahŕňa tri územia na sídlisku v obci Nemce. Projekt sa zameriava na rozšírenie a vytvorenie kvalitnejšieho zázemia pre každodenný odpočinok miestnych obyvateľov, zvýšením estetickej, architektonickej a aj hygienickej hodnoty riešených plôch budovaním prvkov zelenej infraštruktúry spolu so zavedením prvkov znižovania znečistenia ovzdušia a hluku. Územie č.1 -Oddychová zóna s oddychovými lavičkami a chodníkom -Zóna pre šport , fitness a posilovanie v exterierovom prostredí -Posilnenie peších komunikácii v obci -Výsadba zelených prvkov pre ochladenie a živých zelených oplotení od cestného telesa -Výsadba mladých listnatých stromov Územie č.2 -Oddychová zóna s oddychovými lavičkami , lavicami s piknikovým stolom a chodníkom -Detská zóna s hernými detskými zariadeniami a dopadovými plochami s gumy -Posilnenie peších komunikácii chodníkom so zámkovej dlažby -Výsadba zelených prvkov a živých zelených oplotení od chodníka Územie č.3 -Posilnenie peších komunikácii v obci vytvorením chodníka a prepojením s existujúcimchodníkom so zámkovej dlažby -Výsadba zelených prvkov a živých zelených oplotení od cestného telesa -Oddychová zóna pred obytným domom s osadením lavičiek a smetnými košami. Predmetom zákazky je revitalizácia verejných priestranstiev v obci Nemce. Práce sú členené v zmysle bodu II.4.). Podrobné vymedzenie je v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Vzhľadom na kritéria na vyhodnotenie ponúk ide o zelené verejné obstarávanie. 2. V rámci zadávania zákazky sa uplatňuje podmienka podľa §40 ods.6 písm.g) Zákona 3. Nakoľko formulár neumožňuje presné podmienky lehoty na uskutočnenie stavebných prác, upresňuje sa táto skutočnosť v súťažných podkladoch a to v časti zmluvných podmienok ako: 10 mesiacov odo dňa úspešného odovzdania staveniska zhotoviteľovi. 4. Komunikácia a výmena informácia s v tomto verejnom obstarávaní bude vykonávať elektronicky prostredníctvom informačného systému, prostredníctvom ktorého sa verejné obstarávanie realizuje. 5. V predmetnom verejnom obstarávaní nebol použitý postup podľa §25 Zákona ("Prípravné trhové konzultácie a ...") 6. V zmysle §113 v nadväznosti na §64 ods.4 Zákona bol uverejnený v tejto výzve priamy odkaz na internetovú adresu na zverejnenie dokumentov a informácií podľa §64 ods. 1 a 2 Zákona 7. Doklady podľa bodu III.1. Podmienky účasti výzvy na predkladanie ponúk, preukazujúce splnenie podmienok účasti v čase podania ponuky možno predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (§39 ods.1 zákona) alebo čestným vyhlásením. 8. V prípade, že dve alebo viacero ponúk uchádzačov v procese ich vyhodnotenia získa rovnaké bodové ohodnotenie, rozhoduje o ich vzájomnom poradí nižšia cena. 9. Vzhľadom na skutočnosť, že verejné obstarávanie podlieha kontrole Riadiacim orgánom Projektu, verejný obstarávateľ si v prípade neodsúhlasenia tohto verejného obstarávania Riadiacim orgánom vyhradzuje právo zrušenia tohto verejného obstarávania.