Vyhlásené obstarávanie

Regionálna ČOV a kanalizácia v Hajnáčke - časť Kanalizácia Hajnáčka


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hajnáčka
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 997 901,63
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232400-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. Január 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Február 2020
Dátum otvárania ponúk:
21. Február 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Obecný úrad Hajnáčka, Hlavné námestie 484, 980 33 Hajnáčka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Regionálna ČOV a kanalizácia v Hajnáčke - časť Kanalizácia Hajnáčka

Opis obstarávania

Predmetná časť stavby rieši delenú kanalizačnú sieť pre odvádzanie splaškových vôd z obce Hajnáčka a časti obce Šurice, včítane kanalizačných prípojok k nehnuteľnostiam. Kanalizačná sieť ústi do mechanicko - biologickej ČOV severovýchodne od obce, vo vzdialenosti cca 100 m od hranice extravilánu obce. Vyčistené odpadové vody budú zaústené do potoka Gortva, pretekajúceho v vzdialenosti cca 50 m východne od ČOV. ČOV nie je predmetom tejto stavby. Vzhľadom na členitú konfiguráciu terénu na území obce nie je možné odviesť splaškové vody z obce gravitačnou kanalizáciou, preto riešenie uvažuje so zriadením šiestich čerpacích staníc na území obce.. Predmetná časť stavby rieši delenú kanalizačnú sieť pre odvádzanie splaškových vôd z obce Hajnáčka a časti obce Šurice, včítane kanalizačných prípojok k nehnuteľnostiam. Kanalizačná sieť ústi do mechanicko - biologickej ČOV severovýchodne od obce, vo vzdialenosti cca 100 m od hranice extravilánu obce. Vyčistené odpadové vody budú zaústené do potoka Gortva, pretekajúceho v vzdialenosti cca 50 m východne od ČOV. ČOV nie je predmetom tejto stavby. Vzhľadom na členitú konfiguráciu terénu na území obce nie je možné odviesť splaškové vody z obce gravitačnou kanalizáciou, preto riešenie uvažuje so zriadením šiestich čerpacích staníc na území obce. Stavba je členená na nasledovné stavebné objekty a prevádzkové súbory: SO 01 Uličné stoky SO 02 Kanalizačné prípojky SO 03 Čerpacie stanice SO 04 Výtlačné stoky od ČS SO 05 Prípojky NN k ČS SO 06 Križovanie trate ŽSR SO 07 Križovania komunikácii SO 08 Križovania tokov PS 1 Čerpacie stanice Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v projektovej dokumentácii a výkaze výmer, ktoré tvoria prílohy súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné obstarávanie nepatrí medzi zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií a obstarávanie zamerané na sociálne aspekty 2. Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom bude uskutočňovaná písomne v elektronickej podobe prostredníctvom systému pre VO www.evoportal.sk Záujemca/uchádzač je povinný predkladať obstarávateľovi svoje podania v elektronickej forme prostredníctvom systému www.evoportal.sk. Všetky vysvetlenia SP, rovnako ako vybavenia žiadostí o nápravu, bude obstarávateľ uverejňovať v systéme www.evoportal.sk. Obstarávateľ bude doručovať žiadosti a prípadné otázky pre záujemcov/uchádzačov rovnako prostredníctvom systému www.evoportal.sk. 3. Pravidlá pre doručovanie zásielka sa považuje za doručenú záujemcovi/uchádzačovi, ak jej adresát bude mať objektívnu možnosť oboznámiť sa s jej obsahom, t.j. ako náhle sa dostane zásielka do sféry jeho dispozície. Za okamih doručenia sa v systéme www.evoportal.sk považuje okamih jej odoslania v systéme www.evoportal.sk a to v súlade s funkcionalitou systému. 4. Vzhľadom na charakter, komplexnosť a neoddeliteľnosť predmetu zákazky nie je možné predmet zákazky rozdeliť na časti. 5.Verejný obstarávateľ požaduje v predmetnom verejnom obstarávaní zloženie zábezpeky vo výške 80 000,00 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladov.