Vyhlásené obstarávanie

Zníženie energetickej náročnosti MŠ Sedliacka Dubová


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Sedliacka Dubová
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
284 128,78
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. December 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
13. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2020
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na sprístupnení ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie, ak sa preukáže preukazom totožnosti a aktuálnym dokladom o oprávnení podnikať.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zníženie energetickej náročnosti MŠ Sedliacka Dubová

Opis obstarávania

Predmetom projektu je zateplenie obvodového plášťa materskej školy, zateplenie podlahy podkrovia, výmena okien a dverí v celom objekte, súvisiace klampiarske práce, výmena kúrenia a svietidiel.. Časť stavebných konštrukcií Materskej školy je znehodnotená a poškodená do takého stavu, že je ich treba kompletne zrekonštruovať. Na dosiahnutie požadovaného tepelného odporu obalovej konštrukcie navrhujeme zateplenie objektu na všetkých obvodových stenách kontaktným zatepľovacím systémom s hrúbkou izolantu 180mm fasádne dosky z minerálnej vlny. V časti sokla navrhujeme murivo zatepliť zatepľovacím systémom s hrúbkou izolantu 100mm doskami z extrudovaného polystyrénu do výšky 600 mm nad úrovňou terénu, nad túto úroveň doskami z minerálnej vlny. Vzhľadom na umiestnenie objektu je požadovaná zvýšená mechanická odolnosť zatepľovacieho systému ktorý musí spĺňať požiadavky kategórie I/60J. Zatepľovací systém musí byť v celej ploche mechanicky odolný, s armovacou vrstvou z organickej hmoty. Armovacia vrstva so sieťovinou nesmie pri 2% natiahnutí vykazovať žiadne trhliny. Povrchová úprava bude prevedená organickou omietkou obsahujúcou vlákna zabraňujúce mikrotrhlinám a s konzervačným prostriedkom proti riasam a plesniam obsiahnutým v kapsuliach, ktorý sa postupne uvoľňuje, ekvivalentná hrúbka vzduchovej vrstvy omietky musí byť vzhľadom k zaistenie paropriepustnosti Sd=0,18-0,19m ( EN ISO 7783-2) Dodatočné zateplenie podlahy podkrovia je navrhnuté minerálnou vlnou, hr. 2x120mm. Na zateplení bude urobený obslužný chodník z OSB dosiek slúžiaci na údržbu komínov. Dodatočné zateplenie plochej strechy prístavby je PIR panelmi v hrúbke 180mm. Odvod dažďovej vody zo striech je riešený vonkajším zvodovým potrubím. Toto bude demontované a nahradené novým. Osadené budú nové vonkajšie parapetné dosky. Vymenené budú všetky okná a vstupné dvere v plnom rozsahu. Nové okná budú plastové, presklenné izolačným trojsklom s oceľovou mrežou v 1.P.P.. Nové dvere hliníkové s plastovou úpravou. Pri montáži výplní otvorov používať APU lišty. Na základe energetického auditu (samostatná príloha PD) je nutná výmena svietidiel vo všetkých miestnostiach stavby. V MŠ je navrhnutý teplovodný systém vykurovania s núteným obehom vody a to 75/60°C pre pripojenie panelových vykurovacích telies. Celý tepelný výkon na vykurovanie bude pokrytý pomocou navrhnutého kondenzačného plynového kotla s menovitým výkonom 5,5-32,7kW. Ako doplnkový zdroj tepla sú navrhnuté solárne panely. Tieto panely budú slúžiť na ohrev TV a ohrev zásobníka tepla (viď výkresová dokumentácia). Zvislé zvody bleskozvodov budú demontované a osadené na nové konzoly, spád konzol smerom od steny, vzdialenosť drôtu min. 100mm od povrchu omietky zateplenia. Okolo celej stavby bude urobený nový okapový chodník, bezbariérový prístup bude dobudovaný v rámci projektu.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ vykonáva verejné obstarávanie elektronicky v informačnom systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk. Záujemca/uchádzač, ktorý nie je registrovaný sa zaregistruje do elektronického nástroja EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk. Po korektnom zaregistrovaní mu bude na jeho zadaný e-mail zaslaný prístupový kód (meno a heslo) pre ďalšiu komunikáciu so systémom EVOSERVIS. Registrovaní uchádzači v systéme EVOSERVIS použijú svoj prístupový kód. O vystavenie e-podpisu / UEZ požiada užívateľ pri registrácii do EN EVOSERVIS stiahnutím a vyplnením Žiadosti o vystavenie e-podpisu / UEZ a jej zaslaním prevádzkovateľovi EN EVOSERVIS na e-mail info@evoservis.sk. Po odoslaní žiadosti bude upozornený e-mailom na možnosť stiahnutia vystaveného e-podpisu / UEZ. Registrovaný uživateľ EN EVOSERVIS po prihlásení do EN EVOSERVIS na hlavnej stránke klikne na odkaz Upraviť účet a následne pokračuje v sekcii Stiahnutie e-podpisu / UEZ alebo žiadosti o jeho vystavenie stiahnutím a vyplnením Žiadosti o vystavenie e-podpisu / UEZ a jej zaslaním prevádzkovateľovi EN EVOSERVIS na e-mail info@evoservis.sk. Po odoslaní žiadosti bude upozornený e-mailom na možnosť stiahnutia vystaveného e-podpisu / UEZ. Po zaregistrovaní má záujemca/uchádzač prístup ku všetkým údajom a pokynom, vrátane súťažných podkladov a príslušných príloh v sekcii prebiehajúce akcie. V prípade otázok, resp. žiadostí o vysvetlenie bude záujemca komunikovať s verejným obstarávateľom priamo v systéme EVOSERVIS cez komunikačné rozhranie. Uchádzač bude svoju ponuku predkladať elektronicky, vrátane všetkých príloh požadovaných verejným obstarávateľom tak, ako je to uvedené v súťažných podkladoch na predmet zákazky. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto postupu zadávania zákazky, bude povinný: a) ak využije pre plnenie subdodávateľov, uviesť údaje o všetkých známych subdodávateľoch, údaj o osobe oprávnenej konať za subdodávateľa v súlade s § 41 ods. 3 zákona o VO, b) byť registrovaný v registri partnerov verejného sektora, táto povinnosť sa vzťahuje aj na subdodávateľov. Zmluva s úspešným uchádzačom bude uzatvorená v lehote viazanosti ponúk. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. Uvedené verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.