Vyhlásené obstarávanie

Skládka komunálneho odpadu Trnava – Zavarská cesta: Uzavretie a rekultivácia – plocha 2 II. /EVO/


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
570 782,93
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45222110-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. December 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Trnava, Mestský úrad v Trnave, Trhová 3, SLOVENSKÁ REPUBLIKA, I. posch., miestnosť č. 142, alebo v prípade potreby iná miestnosť, ktorej disponibilita bude oznámená na informáciách v budove Mestského úradu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Skládka komunálneho odpadu Trnava – Zavarská cesta: Uzavretie a rekultivácia – plocha 2 II. /EVO/

Opis obstarávania

Predmet zákazky a rozsah stavebných prác je riešený v projektovej dokumentácii s názvom "Skládka komunálneho odpadu Trnava Zavarská cesta: Uzavretia a rekultivácia plocha 2", ktorá je súčasťou súťažných podkladov. Cieľom je zhotovenie uzatváracích a rekultivačných vrstiev telesa skládky spolu s ozelenením, odplynením telesa skládky a rozvodmi spätnej recirkulácie. Práce budú vykonávané na ploche 2 určenej na rekultiváciu, pôdorysná veľkosť plochy je cca 1,51 ha.. Rozsah prác: Hrubé terénne úpravy a rozprestretie vyrovnávacej vrstvy Príprava päty skládky Pokládka rekultivačných a pokryvných vrstiev na vrchlíku a na svahoch Pokládka žľabovky v päte skládky Recirkulácia priesakových vôd Rekonštrukcia obslužnej komunikácie pre umožnenie návozu zemín do rekultivácie Súčasťou zákazky sú: - geodetické zamerania vykonané pred zahájením stavebných prác, po dokončení hrubých terénnych úprav a po skončení stavebných prác, požiadavky na všetky zamerania sú uvedené v prílohe A SO 26 Uzavretie a rekultivácia skládky technická správa. Všetky zamerania budú odovzdané 3x v tlačenej forme a 2x na elektronickom nosiči. - vypracovanie POV - vypracovanie plánu užívania verejnej práce - všetky ostatné súvisiace práce a dodávky Pri naceňovaní stavebných prác je potrebné uvažovať s tým, že pri realizácii rekultivačných prác v letných mesiacoch s vysokými teplotami a vo veternom počasí môže dochádzať pri odťažení zeminy z depónie, naložení, prevozu a rozprestretí materiálu na svah k významnému poklesu vlhkosti zeminy pod medzu optimálnej vlhkosti, čo spôsobuje problémy s riadnym zhutnením zeminy na svahu na požadované parametre. Z tohto dôvodu je nutné pri hutnení v takto nepriaznivých podmienkach zeminu pri hutnení kropiť (vlhčiť). Spôsob vlhčenia zemín a množstvo vody potrebné pre riadne prehutnenie vrstvy predpíše vždy geotechnik na základe vyhodnotenia laboratórnych skúšok po vyhodnotení skúšobného hutniaceho pokusu v danom čase in situ. Množstvo vody nie je možné vopred presne stanoviť, keďže záleží najmä na aktuálnych klimatických podmienkach v dobe realizácie stavby, na predchádzajúcich zrážkach a s nimi súvisiacim prevlhčením deponovaných materiálov, na poveternostných podmienkach apod. Uchádzač musí túto skutočnosť zohľadniť pri nacenení stavebných prác. Takisto je potrebné zohľadniť do ceny stavebných prác prácu geotechnika, ktorý stanoví technologický postup hutnenia. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že počas plnenia bude požadovať, aby dokupované zeminy boli nezávadné a v súlade s projektovou dokumentáciou. Zároveň si vyhradzuje právo vykonať kedykoľvek počas realizácie prác kontrolu vhodnosti zemín. Podrobnejší popis a rozsah prác je uvedený v súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

1. Zábezpeka ponúk sa vyžaduje a je stanovená vo výške 15 000 eur. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému EVO 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 4. Verejný obstarávateľ v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) ZVO vylúčia z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.