Vyhlásené obstarávanie

III/3179 Veľký Šariš - Medzany


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
260 047,10
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233223-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. December 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2020
Miesto otvárania ponúk:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja, Jesenná 14, Prešov, 2. poschodie, miestnosť: zasadačka
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba), sa na otváraní ponúk preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, kópiou dokladu o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

III/3179 Veľký Šariš - Medzany

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia cestného telesa vrátane jestvujúceho rúrového priepustu a oporného múru, ktoré sú v zlom stavebno-technickom stave. Navrhovaná rekonštrukcia sa nachádza na ceste III/3179 v km 0,000-0,350 v dl. cca 350 m.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia cestného telesa vrátane jestvujúceho rúrového priepustu a oporného múru, ktoré sú v zlom stavebno-technickom stave. Navrhovaná rekonštrukcia sa nachádza na ceste III/3179 v km 0,000-0,350 v dl. cca 350 m. Stavba pozostáva z troch objektov: SO 01 Rekonštrukcia priepustu SO 02 Oporný múr SO 03 Úprava cesty III/3179 Bližšie informácie k rozsahu prác sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktoré správcom je ÚVO. 2. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ predpokladať. 3. Z dôvodu overenia a získania potrebných informácií, nevyhnutných na spracovanie ponuky, verejný obstarávateľ odporúča zúčastniť sa na obhliadke predmetu zákazky. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční na základe podmienok a pokynov v zmysle súťažných podkladov. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zadania zákazky použitím priameho rokovacieho konania/rokovania v zmysle § 115 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.