Vyhlásené obstarávanie

Zabudovanie prvkov zelenej infraštruktúry v meste Krompachy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Krompachy
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
346 011,22
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212100-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
29. November 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
7. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
31. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Krompachy, Námestie slobody 1, zasadacia miestnosť na 1. poschodí
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorá predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo splnomocnenou osobou na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zabudovanie prvkov zelenej infraštruktúry v meste Krompachy

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je revitalizácia územia s vybudovaním športovísk, detských ihrísk, parkových plôch, malého amfiteátra, chodníkov a spevnených plôch a príslušného osvetlenia. Projekt sa člení na 4 základné časti:1. Športová zóna, 2.Oddychová a kultúrno-spoločenská zóna, 3.Spevnenie terénu, 4. Elektromontážne práce (NN prípojka a verejné osvetlenie). Územie vnútroblokov je navrhované a rozdelené na niekoľko zón podľa funkčnosti: - Vstup do areálu - Športová zóna - Zóna oddychová spojená s posilňovaním a detským ihriskom - Kultúrno-spoločenská zóna javisko s hľadiskom a plochy pre stretávanie Plocha revitalizovaného územia: 2742,00 m Novo navrhované komunikácie pre peších: 176,20 m Všetky revitalizované plochy budú na novo zazelenené a v okolí je navrhovaná zeleň s vysokými, strednými a nízkymi stromami. Štruktúra navrhovanej zelene:Zostava mobiliáru bude zodpovedať nasledovnej štruktúre: - lavička pre oddych - 21 ks - uličné odpadkové koše - 7 ks - osemuholníková oddychová lavica so stolom - 1 ks - rampa pre imobilných - šírka 1,2 mx dĺžka 12,25 m so zábradlím - kruhový stojan na bicykle s možnosťou sedenia - 1 ks - detská zostava pre deti predškolského veku - 1 ks - detská zostava pre deti školského veku - 1 ks - 2x prevažovačka - 2 ks pieskovisko 1,5 m x 1,5m - oblúkové javisko pre malé kultúrne podujatia s prestrešením a popínavými rastlinami - detský kolotoč na pružine -1 ks - hráčske lavice ku ihriskám - 4 ks Súčasťou stavby je taktiež elektroinštalácia javiska, osvetlenie chodníkov, osvetlenie ihriska a silnoprúdovej prípojky NN napojenie hlavného rozvádzača revitalizovanej zóny. Podrobný popis návrhu jednotlivých činností realizovaných stavebných prác je zachytený v projektovej dokumentácii, ktorá je prílohou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com. 2. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi, s výnimkou prípadov, kedy to výslovne vylučuje zákon. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávanie prostredníctvom v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo ZAUJÍMA MA TO. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie viazanosti ponuky zloženie zábezpeky a to vo výške 10 000,00 Eur. Podrobný spôsob zloženia zábezpeky je uvedený v súťažných podkladoch.