Vyhlásené obstarávanie

Snina, Cirocha, rkm 26,800; SMB – stavebné práce


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
343 262,05
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. November 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
11. December 2019
Dátum otvárania ponúk:
11. December 2019
Ponuka musí platiť do:
11. December 2020
Miesto otvárania ponúk:
Tatra Tender s.r.o., Krčméryho 16, 811 04 Bratislava.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je v zmysle ZVO verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a to prostredníctvom svojho štatutárneho orgánu/svojich štatutárnych orgánov, resp. môžu byť zastúpení osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Snina, Cirocha, rkm 26,800; SMB – stavebné práce

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce - Snina, Cirocha, rkm 26,800; SMB stavebné práce.. Predmetom zákazky sú stavebné práce výstavba rybovodu na jestvujúcich stupňoch na rieke Cirocha v rkm 26,800 (ďalej len predmet zákazky alebo len Dielo), na základe projektovej dokumentácie, ktorá tvorí Prílohu č. B.2 časti B. súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom systému EVO dostupnom cez webové sídlo http://www.uvo.gov.sk. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 3.Bližšie informácie o dĺžke trvania zákazky uvedenej v bode II.2.7) výzvy sú uvedené v bode 6.2 Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov a v Časti D. Obchodné podmienky súťažných podkladov. 4. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 10.000,-EUR (slovom: desaťtisíc euro). Podrobnosti pre zloženie zábezpeky sú uvedené najmä v bodoch 8.6 a 16 Časti A. súťažných podkladov. 5. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené v bode 14 Časti A. Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Verejný obstarávateľ v súlade s § 144 ods. 7 ZVO uvádza, že lehota na poskytnutie súčinnosti podľa § 56 ods. 8, 10 až 14 ZVO je 20 dní. 7. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.