Vyhlásené obstarávanie

Materská škôlka v obci Malý Slivník - II


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Malý Slivník
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
718 392,03
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Október 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
7. November 2019
Dátum otvárania ponúk:
7. November 2019
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2020
Miesto otvárania ponúk:
Zasadačka OcÚ Malý Slivník, Adresa: Malý Slivník č.s.: 48
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní častí ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Materská škôlka v obci Malý Slivník - II

Opis obstarávania

Projekt zahŕňa dokončenie rozstavanej materskej školy v obci Malý Slivník po ukončení zmluvného vzťahu s pôvodným zhotoviteľom v rozsahu množstevného zadania - špecifikácie položiek. Podrobné vymedzenie je v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.. Realizácia stavebných prác pri dostavbe jedného objektu pozemného staviteľstva. Podrobné vymedzenie je v súťažných podkladoch a projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov zverejnených na elektronickej adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy.

Doplňujúce informácie

1. Vzhľadom na kritéria na vyhodnotenie ponúk ide o zelené verejné obstarávanie. 2. V rámci zadávania zákazky sa uplatňuje podmienka podľa §40 ods.6 písm.g) Zákona 3. Nakoľko formulár neumožňuje presné podmienky lehoty na uskutočnenie stavebných prác, upresňuje sa táto skutočnosť v súťažných podkladoch a to v časti zmluvných podmienok ako: 8 mesiacov odo dňa odovzdania staveniska zhotoviteľovi. 4. Komunikácia a výmena informácia s v tomto verejnom obstarávaní bude vykonávať elektronicky prostredníctvom informačného systému, prostredníctvom ktorého sa verejné obstarávanie realizuje (komunikačné rozhranie systému JOSEPHINE). JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com . 5. V predmetnom verejnom obstarávaní nebol použitý postup podľa §25 Zákona ("Prípravné trhové konzultácie a ...") 6. V zmysle §113 v nadväznosti na §64 ods.4 Zákona bol uverejnený v tejto výzve priamy odkaz na internetovú adresu na zverejnenie dokumentov a informácií podľa §64 ods. 1 a 2 Zákona 7. Doklady podľa bodu III.1. Podmienky účasti výzvy na predkladanie ponúk, preukazujúce splnenie podmienok účasti v čase podania ponuky možno predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (§39 ods.1 zákona) 8. Vzhľadom na skutočnosť, že verejné obstarávanie podlieha kontrole Riadiacim orgánom Projektu, verejný obstarávateľ si v prípade neodsúhlasenia tohto verejného obstarávania Riadiacim orgánom vyhradzuje právo predĺženia lehoty viazanosti ponuky, resp.zrušenia tohto verejného obstarávania bez náhrady. 9. Vzhľadom na podmienky Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku bude zhotoviteľ v zmluve o dielo zaviazaný akceptovať požiadavky Poskytovateľa finančnej podpory v rámci Operačného programu Ľudské zdroje - využitie sociálneho aspektu pri realizácii stavebného diela v nasledovnom rozsahu: na celú dobu realizácie stavebných prác zamestná podľa zákona 311/2001 Z. z. (Zákonník práce) minimálne dve osoby spĺňajúce kumulatívne nasledovné predpoklady: a) patria k marginalizovanej rómskej komunite, a zároveň b) sú dlhodobo nezamestnaní v zmysle § 8 zákona 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov.