Vyhlásené obstarávanie

Úprava vnútroblokového priestranstva na sídlisku Družba


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Rožňava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
332 511,77
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Október 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
8. November 2019
Dátum otvárania ponúk:
8. November 2019
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2020
Miesto otvárania ponúk:
ABIZ s.r.o., Hraničná 4716, 058 041 Poprad
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Úprava vnútroblokového priestranstva na sídlisku Družba

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vytvorenie priestranstva v podobe vnútroblokového parku na sídlisku Družba v Rožňave, ktorý prispeje ku skvalitneniu životného prostredia obyvateľov, poskytne viaceré možnosti trávenia voľného času v exteriéri a to pre všetky generácie obyvateľov sídliska.. Úprava priestranstva, plochy, ktorú tvorí areál sídliska družba v meste Rožňava. Navrhuje sa úprava celého priestranstva, vytvorením nového plnohodnotného vnútro- blokového parku, s okrasnou viac etážovou výsadbou, s ihriskovými, cvičiacimi a parkovými prvkami, pre aktivity obyvateľov sídliska. Plochu bude tvoriť výsadba (od nízkych krov po vysoké stromy), parkové chodníky a prvky drobnej architektúry. Podrobnejšie v projektovej dokumentácii, ktorá je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady budú zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod príslušným názvom zákazky. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní ako je žiadosť o vysvetlenie podmienok účasti a ponúk, vysvetlenie podmienok účasti a ponúk a predkladanie ponúk, vysvetľovanie ponúk sa bude uskutočňovať písomne prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 zákona. Určený informačný systém verejným obstarávateľom na komunikáciu v tomto verejnom obstarávaní je systém JOSEPHINE a je prístupný na webovej stránke: https://josephine.proebiz.com/sk/. Záujemca v prípade záujmu o účasť v tomto verejnom obstarávaní sa musí zaregistrovať v uvedenom informačnom systéme (uviesť identifikačné údaje a potvrdiť svoju identifikáciu prostredníctvom systému a svojich uvedených údajov) ak už nie je v systéme zaregistrovaný. Podrobný návod na použitie inf. sys. vrátane potrebného technického vybavenia je na uvedenej stránke. 2. V rámci tohto verejného obstarávania sa neuplatňuje žiaden z aspektov vo verejnom obstarávaní. 3. Zhotoviteľovi sa neposkytne žiaden preddavok. Splatnosť faktúr je 30 dní. 4. Verejný obstarávateľ sa v súlade s § 112 ods. 6 ZVO rozhodol, že splnenie podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. 5.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6.Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch