Vyhlásené obstarávanie

2. Stavebné úpravy oddelenia onkológie pre umiestnenie nového lineárneho urýchľovača a CT Simulátora vrátane vypracovania realizačnej dokumentácie.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
425 141,01
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215120-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Október 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Október 2019
Dátum otvárania ponúk:
22. Október 2019
Ponuka musí platiť do:
29. Február 2020
Miesto otvárania ponúk:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina, ul. Vojtecha Spanyola č. 43,01207 Žilina- PK 3. poschodie, oddelenie verejného obstarávania.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade § 52 zákona o verejnom obstarávaní verejné t.j. uchádzači ,ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk majú možnosť zúčastniť sa na otváraní ponúk v sídle verejného obstarávateľa. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch Časť V. Otváranie a vyhodnotenie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

2. Stavebné úpravy oddelenia onkológie pre umiestnenie nového lineárneho urýchľovača a CT Simulátora vrátane vypracovania realizačnej dokumentácie.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavby vrátane vypracovanie dokumentácie realizácie stavby (DRS): STAVEBNÉ ÚPRAVY ODDELENIA ONKOLÓGIE PRE UMIESTNENIE NOVÝCH LINEÁRNYCH URÝCHĽOVAČOV A CT SIMULÁTORA .Verejný obstarávateľ požaduje, aby predmet zákazky bol zrealizovaný tak, aby zabezpečil bezproblémovú inštaláciu (vrátane vybudovania transportných trás) a prevádzku zariadení dvoch lineárnych urýchľovačov a jedného CT simulátora podľa minimálnych požiadaviek uvedených v technologickej časti PD, projekte pre stavebné povolenie a požiadaviek objednávateľa, zároveň aby pri realizácii diela zhotoviteľ neobmedzil prevádzku objednávateľa.. podrobne uvedené v prílohe č. 1 súťažných podkladov.,,Minimálne požiadavky na dodanie komplexného riešenia stavby a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Zmiešaná zákazka v zmysle § 30 ods.1 - uskutočnenie stavebných prác a poskytnutie služby. Hospodársky subjekt v zmysle § 114 zákona o VO môže predbežne nahradiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti: V zmysle § 39 zákona o VO JED, v súlade s § 39 ZVO: Formulár JED a manuál k jeho vyplneniu je k dispozícii na internetovej adrese: https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html VO nepožaduje predložiť JED za prípadných subdodávateľov uchádzača. V prípade uchádzača., ktorého tvorí skupina dodávateľov uchádzač predloží samostatný JED za každého člena skupiny, podpísaný os./osobami oprávnenou/oprávnenými konať v mene jednotlivých členov skupiny. VO umožňuje uchádzačom. ktorí predkladajú JED, za účelom preukázania splnenia podmienok účasti určených VO, vyplniť GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI, alebo Doklady preukázujúce splnenie podmienok účasti môže uchádzač. predbežne nahradiť na preukázanie splnenia podmienok účasti aj čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené VO a poskytne VO na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré VO predložil v inom VO a sú naďalej platné. Uchádzač je povinný v určenej lehote po písomnej žiadosti VO predložiť doklady nahradené čest. vyhlásením podľa bodu 3.4.2. SP. Inak bude VO postupovať v zmysle § 114 ods.5 druhej vety. aktuálneho zákona o verejnom obstarávaní. Záujemcom sa odporúča vykonať obhliadku miesta uskutočňovania stavebných prác, aby si sami overili a získali potrebné informácie nevyhnutné na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s obhliadkou miesta realizácie a uskutočňovania stavebných prác idú na ťarchu záujemcu. V predmetnom verejnom obstarávaní verejný obstarávateľ uchádzačom nepovoľuje predložiť variantné riešenie vo vzťahu k požadovanému predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu za podmienok bližšie špecifikovaných v súťažných podkladoch v časti I. bod 3.2. Elektronická aukcia nebude použitá. Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním, nejde o obstarávanie inovácii a nie je ani obstarávaním zameraným na sociálne aspekty . Verejný obstarávateľ v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy bude postupovať v zmysle §56 ods.15 zákona o VO.