Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia technického vybavenie Základnej školy, Školská 3, Poltár


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Poltár
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
84 226,47
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39162200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
30. September 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Október 2019
Dátum otvárania ponúk:
10. Október 2019
Ponuka musí platiť do:
31. August 2020
Miesto otvárania ponúk:
Základná škola, Školská 3, 987 01 Poltár
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia technického vybavenie Základnej školy, Školská 3, Poltár

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie vnútorného vybavenia odborných učební školy - jazyková učebňa, polytechnická učebňa a prírodovedná učebňa (biológia chémia): moderné učebné pomôcky, prístroje, nábytok, laboratórne zariadenia a spotrebný materiál. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto dodania, umiestnenie, zapojenie a zaškolenie a dodanie návodov na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku.. Predmetom zákazky je obstaranie IKT vybavenia odborných učební školy - jazykovej, prírodovednej a polytechnickej. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto dodania, umiestnenie, zapojenie a zaškolenie a dodanie návodov na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku. Podrobný opis je uvedený v Súťažných podkladoch - časť B.2 Opis predmetu zákazky.Predmetom zákazky je obstaranie nábytku a špeciálneho nábytku do odborných učební školy - jazykovej, prírodovednej a polytechnickej učebne. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto dodania, umiestnenie, zapojenie a zaškolenie a dodanie návodov na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku. Podrobný opis je uvedený v Súťažných podkladoch - časť B.2 Opis predmetu zákazky.Predmetom zákazky je obstaranie didaktických pomôcok pre odbornú učebňu Polytechniky. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto dodania, umiestnenie, zapojenie a zaškolenie a dodanie návodov na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku. Podrobný opis je uvedený v Súťažných podkladoch - časť B.2 Opis predmetu zákazky.Predmetom zákazky je obstaranie didaktických pomôcok pre odbornú učebňu Prírodovedy. Súčasťou dodávky je aj doprava na miesto dodania, umiestnenie, zapojenie a zaškolenie a dodanie návodov na obsluhu a údržbu v slovenskom jazyku. Podrobný opis je uvedený v Súťažných podkladoch - časť B.2 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie tejto zákazky sa realizuje systémom Elektronického verejného obstarávania, verzia 18.0 (ďalej len "EVO") prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom Súťažné podklady v listinnej podobe. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia uchádzača v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému EVO, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie všetkých krokov, ak nie je v Súťažných podkladoch uvedené inak. 4. Podrobnosti o systéme EVO vrátane technickej špecifikácie a podmienok registrácie, príručiek pre prácu so systémom EVO ako aj spôsobu komunikácie sú uvedene na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo- 5f5.html. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaníi v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje pravo neprijať ponuku úspešného uchádzača, ak cena prekročí predpokladanú hodnotu zákazky uvedenú v tejto Výzve na predkladanie ponúk, to sa týka aj jednotlivých častí predmetu zákazky. 7. Verejný obstarávateľ neaplikuje zelené VO, obstarávanie inovácií ani VO zamerané na sociálne aspekty. 8. Verejný obstarávateľ bude postupovať pri vyhodnotení ponúk podľa § 112 ods. 6, druhá veta (super reverzný postup).